İLHAM ALİYEV İŞGALDEN KURTARILAN BÖLGEDE AZERBAYCAN BAYRAĞINI ÖPEREK GÖNDERE ÇEKTİ

İLHAM ALİYEV İŞGALDEN KURTARILAN BÖLGEDE AZERBAYCAN BAYRAĞINI ÖPEREK GÖNDERE ÇEKTİ
17 Kasım 2020 - 15:39

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermeni işgalinden kurtarılan Füzuli ve Cebrayil şehirlerinde incelemelerde bulundu. Savaştan sonra ilk defa cephe hattına giden Aliyev’in bölgede coşkuyla karşılandığı bildirildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanının, Karabağ’da Azerbaycan bayrağını öperek göndere çekmesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Karabağ harekatı ile Ermeni işgalinden kurtarılan Füzuli ve Cebrayil şehirlerinde imar çalışmaları başlarken; dün Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva bölgeyi ziyaret etti. Mihriban Aliyeva’nın Instagram sayfasından paylaştığı görüntülerde, Cumhurbaşkanı Aliyev’in kendi kullandığı aracıyla bölgeyi incelediği görüldü.

ALİYEV AZERBAYCAN BAYRAĞINI ÖPTÜ VE GÖNDERE ÇEKTİ

Öte yandan, sosyal medya medyada beğeniyle paylaşılan bir diğer görüntüde de, İlham Aliyev işgalden kurtarılan şehirlerden birinde Azerbaycan bayrağını öptü ve bayrağı göndere çekti.

TARİHİ HÜDAFERİN KÖPRÜSÜNÜ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, söz konusu görüntülerde, Cebrayil ilinde bulunduklarını ve tarihi Hudaferin Köprüsü istikametinde gittiklerini söylüyor. Ayrıca Aliyev, harabeye çevrilen evleri göstererek, “Bunlar da vahşi düşman tarafından yıkılan Azerbaycan vatandaşlarına ait evlerdir.” ifadelerini kullandı.

Kırım Haber Ajansı - QHA

qha.com.tr

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum