GENÇ TATAR MECMUASI YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Genç Tatar ekibinin hazırladığı “Genç Tatar Mecmuası” yayımlanmaya başladı. Daha önce de “Birlik-Bülten”le yazın camiasında varlık gösteren ekip, aylık e-dergi olarak hazırladıkları “Genç Tatar Mecmuası”nın ilk sayısını yayımladı. Haber: Kırım Haber Ajansı

GENÇ TATAR MECMUASI YAYIN HAYATINA BAŞLADI
01 Aralık 2019 - 12:29 - Güncelleme: 01 Aralık 2019 - 12:36

Genç Tatar ekibinin hazırladığı “Genç Tatar Mecmuası” yayımlanmaya başladı. Daha önce de “Birlik-Bülten”le yazın camiasında varlık gösteren ekip, aylık e-dergi olarak hazırladıkları “Genç Tatar Mecmuası”nın ilk sayısını yayımladı.

 

E-derginin yayımlandığı sitede, “Sevgili okurlarımız, Genç Tatar ekibi olarak yeni projemiz olan ‘Genç Tatar Mecmuası’nı sizlere sunmaktayız. İnternet sitemiz en yakın zamanda son halini alacak. Sizlere dergimizi ulaştırmak amacıyla sitemizin ilk taslak hali ile yayına geçtik” açıklaması yer aldı.

 

“Genç Tatar Mecmuası”nda Kırım ve Kırım Tatarlarıyla ilgili tarihi bilgiler, güncel meseleler, ünlü Kırım Tatarları hakkında bilgiler, öykü başta olmak üzere edebiyat yazıları ve Kırım Tatarca atasözleri ile deyimler de yer alıyor.

 

Kaynak: https://qha.com.tr/haberler/genc-tatar-mecmuasi-yayin-hayatina-basladi/124338/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum