AZERBAYCAN, TEKNİK DİREKTÖRDE SON KARARI VERDİ!

AZERBAYCAN, TEKNİK DİREKTÖRDE SON KARARI VERDİ!
20 Nisan 2020 - 17:56

Bir süredir Abdullah Avcı’nın adının anıldığı Azerbaycan Futbol milli takımının başına Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki getirildi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlük koltuğu için yeni hocasını kamuoyuna duyurdu. Uzun zamandır boşta olan A milli takımın başına, Beşiktaş ile yollarını ayıran Abdullah Avcı’yı düşünen federasyon, deneyimli ismi ikna edemeyince ibreyi eski hocasına yöneltmişti.

TÜRKİYE LİGİNDEN TANIDIK BİR İSİM

Azerbaycan basınında yer alan habere göre federasyon, Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki’de karar kıldı. Federasyonun Türkiye’de sezonun tamamlanmasını bekleyeceği, ardından bu transferin somutlaşacağı bildirildi. Kayserispor’un hem ekonomik hem sportif açıdan sıkıntıda bulunduğuna dikkat çekilerek, Hırvat hocanın ayrılmasında bir sıkıntı bulunmayacağına işaret edildi.

Prosinecki ile geçtiğimiz ekim ayında da Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun görüştüğü ancak o dönem, anlaşmanın yakın olmasına karşın deneyimli teknik adamın son anda çark ettiği belirtildi. Prosinecki’nin şu an ise Bakü’ye gitmeye tekrar sıcak baktığı, bunun da transferin önünü açtığı kaydedildi.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum