Turan yolu - Abil Babaoğlu

Turan yolu - Abil Babaoğlu
19 Aralık 2020 - 19:51
Bugünlerde yaşadığımız tarihi olaylar, bizim karanlık bir yoldan ve parlak bir gelecekten geçtiğimizin bir işaretidir. 
Türklere giden yolumuz Kızıl Elma, inşa edeceğimiz devlet Turan, amacımız dünya adaleti, tüm insanlık için yaşanacak bir dünya inşa etmektir. Son 150 yılda Türklerin dünya siyasetindeki etkin rollerini kaybetmelerinin ardından emperyalist devletler hem dünyanın doğasını hem de insanlığı yok ettiler. Dünyayı yaşanmaz hale getirdiler. Sadece Allah'ın adalet için yarattığı bir millet, bir ırk ve Allah'ın adaletinin kılıcı olan Türkler bu süreci durdurabilir ve durdurmalıdır.
Bunun için Turan'ın kurulabilmesi için tüm dünya Türklerinin bir Türk ideolojisine sahip olması, ona sıkı sıkıya bağlı kalması, din ve coğrafyası ne olursa olsun Birlik yolunda emin adımlarla ilerlemesi gerekir.
Turan yolunun güzergâhı biliniyor, burası Türk Birliği.
Bu Birliğe giden yolda bir el feneri var, bu Türkçülüğün ideolojisidir.
Ve bu fırtınalı yolda ilerleyen geminin kaptanı zaten biliniyor, bu Türkiye Cumhuriyeti’dir.
Yardımcı kaptan, Azerbaycan'ın yarısı olan Azerbaycan devleti zaten biliniyor. Yarım olan hiçbir organ tam işlevini yapamıyor ve yapamaz. Ona göre Türkiye ve Azerbaycan, esaret altındaki kardeşlerinin ırk karşısında kurtuluşu için gerekli yardım ve desteği sağlamak için bu mübarek yolda ilk çalışanlardır.
Türkiye ve Azerbaycan bugün Kerkük Musul ve Erbili Misaki Ulusal Sınırlarına dönmek için gerekeni yapmazsa yarın çok geç olabilir.
Türkiye şimdi Orta Asya Türk cumhuriyetlerinin siyasetinde aktif bir rol oynamalı, ulusal ve dini bitler kullanarak kâfirleri sıkıştırmalı ve Rusya'yı işgal etmelidir.
1. Türk devletlerinin devlet başkanlarının zirvesinin adı bir an önce değiştirilmeli ve bir Türk Birliği Kongresi yapılmalıdır.
Bu kongre bir yasama organı olmalıdır
2, Türk Büyükleri odası oluşturulmalı ve bu oda en yüksek karar verici kurum olmalı
3. Türk eğitim sistemine dayalı bir birim eğitim sistemi kurulmalıdır
4, Tek merkezli ekonomi
5, Tek ordu, merkezi savunma sistemi
6, Türk ulusal gençliğinin yetiştirilmesi için tüm Turan illerinde Türk Ulusal Gençlik Merkezleri (ülkü örneğin ocaklar) kurulmalıdır.
Bugün bu büyük işlerle uğraşmalı ve onlara ulaşmanın yolunu açmalıyız. Ya da bugün Rusya Azerbaycan'a geldi, onu işgal etti vb. Küçük meselelerle uğraşmayalım. Bugünün Rus askeri, babası sarhoş, alkolik Vladimir olan annesi Natasha olan Ivan. Yarına ihtiyaç duyulduğunda Natasha'nın oğluna votka alıp bize hizmet etmesini sağlayacağız.
Dünyayı beşten fazla büyütme politikasını sürdürecek olan Türkiye, gelecekte BM'yi pasif hale getirebilir ve Türkiye Cumhuriyeti ve dostlarının desteğiyle dünya siyasetine yön veren bir organizasyon kurabilir ve kurmalıdır.
Aksi takdirde dünyayı büyük kaos, soykırım, salgın hastalıklar ve felaketler bekliyor ve bunlar kaçınılmaz olacak.
Erivan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı
SÖZbir hareketin lideri


ASASMEDYA - Haberler
https://asasmedya.info

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum