Times: Erdoğan'ın hedefi Avrupa'yı Müslümanlaştırmak

İngiltere, Avrupa Birliği üyeliğini oylamaya hazırlanırken yapılan kampanyalarda her daim Türkiye var. The Times gazetesi de "evet" ve "hayır"cılar arasındaki tartışmayı ve Türkiye bağlantısını köşe yazısına taşıdı.

Times: Erdoğan'ın hedefi Avrupa'yı Müslümanlaştırmak
07 Haziran 2016 - 22:09

Times'da yayınlanan bir yazıda, Erdoğan'ın Avrupa'yı Müslümanlaştırmak istediği gibi ilginç iddialar yer aldı. Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB)'ne üye olma aşamasından rahatsız olan İngiliz yazar, hükümetini topa tutarak, "Türkiye'yi desteklemek, İngiltere'ye büyük ihanettir" ifadelerini kullandı. 

"Türkiye, AB'yi tehlikeye sokan bir truva atı" başlıklı The Times'da yayınlanan yazının yazarı Melanie Phillips, İngiltere Başbakanı David Cameron'un Türkiye'nin üyelik sürecini desteklemesinin kendi ülkesi için ihanet olacağını iddia etti.

"ERDOĞAN'IN HEDEFİ AVRUPA'YI MÜSLÜMANLAŞTIRMAK"

Türkiye'nin AB üyesi olmasa da Avrupa'ya büyük bir akınla gideceğini öne süren İngiliz yazar, "Erdoğan Avrupa'yı Müslümanlaştırmak istiyor. Bu yüzden yapılan anlaşmaların bir 'oyun" ifadelerine yer verdi.

"ERDOĞAN, OSMANLI'YI YENİDEN KURMAYI AMAÇLIYOR"

Cumurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un 562. fetih yıldönümü konuşmasında "Fetih nedir? Fetih hicrettir. Fetih Mekke'dir. Fetih Kudüs'tür. Fetih Endülüs'tür. Fetih Anadolu'nun kapılarının Viyana önlerine kadar bu kutlu millete açmaktır" sözlerini çarpıtan İngiliz yazar, "Erdoğan bu ifadelerle Avrupa'nın büyük bir kısmında Osmanlı Devleti'ni yeniden kurmayı amaçlıyor" iddiasını ortaya attı.

haber10

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum