Bozdağ ve Gölcük Yaylalarında Aydınoğlu ve Osmanlı İzleri

Manisa Kültür Sohbetleri Prof. Dr. Necla Arslan Sevin'in katılımıyla "Bozdağ ve Gölcük Yaylalarında Aydınoğlu ve Osmanlı İzleri" konulu program gerçekleştiriyor.

Bozdağ ve Gölcük Yaylalarında Aydınoğlu ve Osmanlı İzleri
31 Ağustos 2023 - 10:20
9 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek programda Prof. Dr. Necla Arslan Sevin'in  "Bozdağ ve Gölcük Yaylalarında Aydınoğlu ve Osmanlı İzleri" konulu söyleşi gerçekleştirilecek.
Bozdağ Çınarlık Çay Bahçesinde gerçekleştirilcek programda Bozdağ ve Gölcük yaylalarında Aydınoğlu ve Osmanlı sarayları, saray kalıntıları, yaylak hayatı anlatılacak.
Program bilgileri:
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Tarihai- Yazar NACI YENGİN MANISA KÜLTÜR SOHBETLERİ BOZDAĞ VE GÖ–LCÜK YAYLALARINDA AYDINOĞLU VE OSMANLI İZLERİ 9 EYLÜL 2023 / CUMARTESİ YER: BOZDAĞ İLÇE MERKEZİ Otobüsler 08:30' Manisa Kültür Turizm Müdürlüğü bahçesinden hareke edecektir. PROF. DR. NECLA ARSLAN SEVİN MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ MANISA VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ TARİHİSTAN HABER www.tarihistan.org ŞEHZADELER ANİSAŞUBESİ Sehzadeler Belediyesi Türkiye Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Katkılarıyla' görseli olabilir

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum