Abil Babaoğlu: Oynanan oyunlar-Türk Birliği korkusu

Abil Babaoğlu: Oynanan oyunlar-Türk Birliği korkusu
15 Haziran 2021 - 17:14

Bir Türk Birliği düşünsenize Batıda Hun devleti Macaristan'dan, Kimmer ve Avar devleti Bulgaristan'dan, Kuzeyde Kıpçak devleti Ukrayna'da başlayan ve güneşin doğduğu ülke Yayonya ve Kore'de biten  dev bir birlik.. 
Bu bütün doğal zenginliklerin ve çalışkan genç neslin bulunduğu kocaman coğrafya demektir. 
Bu birlik oluştuğu zaman (bunun olacağına inanıyorum) dünya degişecek. Tek insanlık ve dünya düzeni değil, doğa değişecek. 
Önce Avrupa'nı, sonra Amerika kıtasını, şimdi de Afrika'nın insanını ve doğal zenginliklerini mahv eden, yok eden beyaz ırk denilen Avrupalılar dünyanın sonunu getirmek üzereler. Dünyamızı yok etmekte olan bu tarihi barbarlar, şimdi de madençilik amacıyla Mars'ı ve diger planet, gezegenleri yok etmek peşindeler. 
Her zaman adaleti ile tanınan, sadece gerektiği kadar kullanan ve her zaman elinde olana şükür eden Türk ırkı er yada geç bu dünya düzenine dur demelidir. Dünyanı yok oluşa götüren bu barbarları ancak Türkler durdura bilir ve durdurmalıdır. Türkler bunu yalnızca birlik halinde, Türk Birliği ile yapa bilir. 
2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yılı kutlarken, İstanbul'da Büyük Türk Kurultayı ilk oturumunu yapmalıdır. Bu Kurultaya Amerika, Asya ve Avrupa'daki bütün Türk kavimlerinden resmiler davet olunmalıdır. Bu Kurultay bir şenlik toplantısı değil, resmi kararlar almalı, ekonomi ve politikada bütün Birlik devletleri ve toplulukları için geçerli kararlar alınmali, üç yıllık planlar kabul etmelidir. 
2023  Türkiyesi'nden bu günden korkmağa başlamış vahşi Batı ve siyonizm artık Türk topluluklarının arasında nifak salmak için faaliyete geçmişler. Buna misal olarak Azerbaycandaki, Türkiye ve Azerbaycan topraklarını parçalayarak Kürdistan yaratmak için 20 yıldır çalışmalar yapan siyonist İsrail'e olan sevgidir. Bu emperyalistlerin devamlı yaptıkları "böl, parçala, yönet" politikasıdır 
Bizler buna müsade etmemeliyiz. Unutmayalım ki, Türkün Türkten başka dostu yoktur. 
Eğer İngilizi, İsraillisi bu gün bize bir şeyler vaad ediyorsa, bu bizi sevdiğinden değil, kendi yararı için bizi gelecekte nasıl bir tuzağa düşüreceğini planladığındandır 
Türkün Türkten başka dostu yok. 
Allah Türkü korusun ve dünyaya hakim kılsın. Kılsın ki, bu dünya yok olmak riskinden kurtulsun. Yoksa bu barbar vahşi zihniyetler virus, pandemi, hastalık ve ilaçlarla insanlığı mahv edecekler.

ASASMEDYA - Haberler

https://asasmedya.info


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum