Ermeni asker Ermenilerin Hocalı'ya hücüm arifesinde planları ve yaptıkları vahşilikleri anlatır.

Ermeni asker Ermenilerin Hocalı'ya hücüm arifesinde planları ve yaptıkları vahşilikleri anlatır.
05 Haziran 2020 - 00:26

Sosyal medyada yayılan bu gerçekler okuyanları detşete düşürdü.

Ermeni asker  Racik Dedeyan’ın notları olan bu yazılarda Ermenilerin Hocalı’ya  hücüm arifesinde planları ve yaptıkları vahşilikler tasvir olmuştur:

“Biz Hocalı’ya hücüm etmeden bir gün önce Quçşular etrafinda toplanmışdık. Bizim komutanımız Suren Sumbatyan bizi iki sıraya dizerek dedi: “biz bu gün Hocalı’ya gireceyiz. Karşınıza çıkan hiç kimse acımayın.  Çocuk, yaşlı, genç, asker, kadın, kız herkesi öldürün.Evlerini yakın, camilerini yakın, dini kitaplarını (Kuranı Kerimi belirtiyor) pisleyip kendilerine yalatın. Bizim için bir amaç var intikam ve Arcaxın (Karabağ) bağımsız olması”.

Biz “Yaşasın Arcax (Karabağ)” diye haykırdık. Bizimle  beraber Suriye’den ve Livan’dan gelen ermeniler de vardı. Biz Hocalıya girdik. Aynı gece karşımıza çıkan herkesi öldürüyorduk. Her sefer  müslüman Türk öldürdüğümüzde  gözümüzde intikam ateşi parlıyordu. Biz esirleri dikenli tel ile bağlayıp arabaların arkasında parça-parça olana kadar sürüklüyorduk. Suriye’den gelen ermeniler ise onların kafasının iskeletini çıkarmak için yanlarında özel alet getirmişlerdi.  Onlar bu aletle müslüman itlerin kafa kemiğini çıkarıyor kafa iskeletlerinden eşya yapıyorlardı.

Biz küçük yaşta çocukları Hankentine götürdük. Orda bizim doktorlar onların iç organlarını aldılar. Kadın esirleri istediğimiz kadar zorluyorduk. Onların pis vücutlarına kızgın haç basıyorduk. Biz onlara yaptığımız işkenceden zevk alıyorduk. Camilerin birinde onları esir aldık. Onları mecbur ettik ki, kendi pis it yuvaları olan bu şeytan yuvasına pislesinler. Müslüman Türkler bunu kabul etmedikçe biz bunu ettik ve sonra onları kendi camilerinde öldürüp öz dini kitapları ile birlikte kül ettik. Onlar Allahlarından yardım  istiyordu, ama onlara kimse yardım etmiyordu.

Onların Allah’ı da bizden korkuyordu. Esirleri birbirlerini öldürmeye mecbur ediyorduk. Onlar bunu yapmadıkça biz onları işkence ile öldürüyorduk. Hamile olan müslüman kadınların karınlarını parçalayıp, bebeklerini öldürüyorduk ki, it soyu olan müslüman Türkler azalsın. Onların öldürülmesi bizim için vacip idi. Çünkü bu alçak pis müslüman Türklerin kanını içmek her bir ermeni’nin arzusu ve borcudur”.

Kaynak: https://asasmedya.info/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum