"Ya istiklal ya ölüm"

Yeni projeleri hayata geçireceğiz bir yandan da bu ülkenin başına bela olan terör örgütünü çökerteceğiz.

"Ya istiklal ya ölüm"
26 Ağustos 2016 - 14:47

Başbakan Binali Yıldırım, Bulgaristan Başbakanı Borisov'la ortak basın toplantısı düzenledi. Şırnak'taki terör saldırısıyla ilgili konuşan Başbakan Yıldırım, "Kurtuluş Savaşı'nda Gazi'nin dediği gibi 'Ya istiklal ya ölüm' ve 79 milyonun kardeşliğine kast eden bu alçaklara her türlü hak ettikleri cevabı vereceğiz" dedi. Başbakan Yıldırım, vize muafiyeti anlaşmasının gerçekleşmemesi durumunda mülteci sorunun Türkiye sınırlarını aşacağını vurguladı.

'Ya istiklal ya ölüm'

Terör örgütü ne yaparsa yapsın, canımızı yakabilir, şehitlerimiz olabilir, ancak şehitlerimizi bağrımıza basacağız. Acımızı kalleş terör örgütünü sevindirmeyeceğiz. Hiçbir terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bu terör örgütlerine topyekûn savaş açtık. Kurtuluş Savaşı'nda Gazi'nin dediği gibi 'Ya istiklal ya ölüm' ve 79 milyonun kardeşliğine kast eden bu alçaklara her türlü hak ettikleri cevabı vereceğiz.

Bugün büyük bir eseri tamamlayıp milletimizin hizmetine sunarken kalleş terör örgütü bildik icraatlarını yapmaktan geri durmadı. Milletimizin geleceği için, ülkemizin refahı için 2023 hedeflerimizin yılmadan bir yandan çalışacağız. Yeni projeleri hayata geçireceğiz bir yandan da bu ülkenin başına bela olan terör örgütünü çökerteceğiz.

yenişafak gaz

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum