Üç renkli bayrağı Karabağa asacağız

Azerbaycan asker cenap İlham Aliyevin de vurguladığı gibi haklı davasında işgal altındaki tüm topraklar azad edilinceye kadar ilerlemeye devam etmelidir.

Üç renkli bayrağı Karabağa asacağız
28 Eylül 2020 - 15:13

93 milyonluk Azerbaycanlı ve Türkiye halkı tek yürektir.

Bugün Şanlı Azerbaycan tarihinin şanlı bir günüdür. Çok kısa bir müddet arzında 7 kendin azad edilmesi büyük bir askeri başarıdır.
Ermenistan her zaman olduğu gibi sivil yerleşim yerlerine saldırarak yaşlı çoluk cocuklara tahribat yapmıştır. Bu ahlaki olmadığı gibi haksız ve hukuksuz bir uluslarası hukuka aykırı bir saldırıdır. Bütün dünyaya bu hukuksuzluk ve haksızlık anlatılmalıdır.
Bugün seher  sabah 0600 dan beri 83 milyon Anadolu Türkünün yüreği kalbi ve duaları Azerbaycan halkı ve silahlı kuvvetleri ile beraberdir.

Cumhurbaşkanları, Ali meclis başkanları , harici işler nazırları ve müdafai nazırları sürekli görüş halindedir. Türkiyedeki bir siyasi parti hariç tüm siyasi partiler üniversiteler sivil toplum kuruluşları Azerbaycana olan desteklerini açıkladılar.

Binlerce insan Azerbaycanın marağları uğruna işgal altındaki toprakları azad etmek için gönüllü olarak savaşmaya hazırdır. 
President Tayyip Erdoğan Uluslarası toplumlara ve devletlere Ermenilerin yarattığı terörist faaliyete karşılık  Azerbaycana destek olmaya çağırmıştır. 

Son bu olay birkez daha göstermiştirki Kafkasların barışına engel olan Terörist Ermenistandır.

Türkiye maddi ve manevi tüm unsurları ile Azerbaycanın yanındadır.

Bu kısa sürede bu toprakların azad edilmesi birkez daha göstermiştir ki Azerbaycanın güçlü bir siyasi liderliği güçlü milli birlik beraberliği ve güçlü bir ordusu var. 

Bu olaylardan bu galebeden sonra kukla Paşinyan iktidarının sonu gelmiştir.

Ermeni halkı kendleri boşaltmakta ve Paşinyanı istifaya davet etmektedir. Ermenistanda bir iki güne kadar cephede savaşacak askeri kalmıyacaktır.

Ermenistan kendi yarattığı kan gölünde tükrüğümüzle boğulacaktır. 

Bundan dolayı Ermenistan uluslararası abilerini devreye sokarak  ateşkes sağlamaya çalışacaktır.
Azerbaycan askeri bugün cenap presidentinde vurguladığı gibi haklı davasında işgal altındaki tüm topraklar azad edilinceye kadar ilerlemeye devam etmelidir.

Daha önce söylediğimiz gibi kimse Azerbaycanın sabrını ve kararlılığını sınamamalıdır. Yoksa sonları bugünkü gibi olmaya devam edecektir.

Aşk olsun Azerbaycana aşk olsun azerbaycan askerine.

Üç renkli bayrağımızı Karabağda dalgalandıracağız. 
Şehitlerimizi rahmet ve münnet ile anıyorum. Gazamız mübarek olsun.
Türkiye Azerbaycan elele gönül gönüle sefer Azerbaycan askerinden zafer Allahtandır.

Tuğgeneral Yücel Karaüzdür
Azerbaycanda Türkiyenin keçmiş herbi atteşesi

Kaynak: https://asasmedya.info/
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum