O köprülerde çift taraflı ücret

Karar yazarı İbrahim Kahveci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'serbest geçiş sistemi'ne geçileceğini açıklamasıyla ilgili olarak "Her iki yönde de ücretlenmiş olacak" iddiasını ileri sürdü.

O köprülerde çift taraflı ücret
06 Nisan 2017 - 16:29

Karar yazarı İbrahim Kahveci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'serbest geçiş sistemi'ne geçileceğini açıklamasıyla ilgili olarak "Sanırım bu yenileme esnasında her iki köprüye de çift taraflı ikinci bir gişe eklenecek. Böylece Boğaz köprülerinden ve alt geçişlerden alınan ücret her iki yönde de ücretlenmiş olacak" iddiasını ileri sürdü.

İbrahim Kahveci'nin "Boğaz köprüleri çift taraflı ücretlenecek"başlığıyla yayımlanan (6 Nisan 2017) yazısı şöyle:

“Hükümetin yerinde olsaydım ne yapardım?
Özellikle demokrasi destanı yazan Türk Halkına daha rahat bir yaşam için tüm imkanları seferber ederdim. Mesela, 15 Temmuz sonrası tek kuruş kamu zammı yapmazdım.
Örneğin, akaryakıt vergisini 20 kuruş artırarak toplumunun maliyetini artırmazdım.
Örneğin, doğalgazda dünyada yüzde 60 düşen fiyatları, en az yüzde 25-35 arası indirimle bu Halkın hizmetine sunardım.
Örneğin, doğalgazdaki bu indirim ile elektrik maliyetlerindeki düşüşü de yüzde 10-15 indirimle halkın kahramanlık hikayesine hediye ederdim.
Örneğin, enerji maliyetlerindeki büyük düşüşü sanayiciye de indirim fırsatı olarak verip, genel bir fiyat indirimi kampanyasına dönüştürürdüm.
Örneğin, genel indirim kampanyası ile adete silinecek olan enflasyondan dolayı bankaların faizleri de hızla düşürmesine imkan sağlar ve ucuz kredini kapısını aralardım"

kaynak:http://www.yenicaggazetesi.com.tr/o-koprulerde-cift-tarafli-ucret-160825h.htm


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum