LÜTFULLAH KALELİ: İLETİŞİM VE SANSÜR

06 Şubat 2021 - 00:28

Geçtiğimiz yarım asrı aşkın süredir, yöneticilerle halkın iletişimini kesmek için, halkın inanç ve alışkanlıklarına ters düşen sivri dilli dangalaklardan yararlanıla gelmişlerdir. Dangalakları tamamlayan, küresel güçlerin elindeki, iletişim merkezlerini de devreye almışlardır.

Rusya’da sözüm ona muhalif siyasetçi devreye sokulmuş , halk ayaklanması alıştırmaları yapılıyor, Rus yöneticiler tehdit edilip içişlerine karışılıyor.Ruslarda bu alışılmış oyunu yiyorlar.

Amerikan trampetine uygulanan, düşünce ve fikir hapis cezasını, Twitter  üstlenmişti. Adam ardına bakmadan çekip gitmek zorunda kalmıştı. Önce İçişleri bakanı Süleyman Soylunun ( mesajı )iletisi silinmişti. Bu günde MHP genel başkanı Devlet bahçelinin (mesajı) iletisi silindi. Üstelik devlet bahçeli yüce Türk ulusunun vekilidir.

Adamlar diyor ki; ne bağımsızlığı, ne demokrasisi, ne insan hakları! Ben seni ne görüyorsam osun. Sen benim oyuncağımsın. Ben ne istiyorsam onu yapacaksın. Değilse hepinizi oyarım. Sesinizi keserim. Ve daha neler, neler demek istiyorlar. Tabii ki anlayabilene.

Acil önlemler sıra –sıra alınmalı. Yasalar hızla çıkartılmalı. Benim bakanlarım- yöneticilerim, parti başkanlarım özgürce konuşmalı ; yüce Türk ulusu ile iletişimi asla kesilmemeli. Özgürce konuşup hakaret etmek dışarının enstrümanı olanlara has olmamalı.

Hiç bir küresel veya başka şirketler Devletimize sansür koymayı aklının ucundan bile geçirememeli. ABD yetkililerinin açıklamalarını dinledim. Türkiye’deki bilmem ne verenleri korumaya çalışıyorlardı. Anlaşılan bilmem ne verenlerde ABD’de çokmuş.

                ABD artık alışkanlıklarından vazgeçmelidir. Sen benim ülkemdeki düşmanlarımı besleyeceksin, harçlıklarını vereceksin. Sınırlarımın dibinde köpeklerini, üzerimize salacaksın, sonrada içişlerimize karışacaksın. Yok öyle bir dünya.

                ABD’de küçük bir kıpırdamada ne yapıldığını gördük. Bu daha başlangıç. Daha neler, neler görecek, neler neler yapacaksınız. Hep beraber seyredeceğiz. Siyasal iktidar Türkiye’deki Amerikan şirketlerinin fişini çekmekte asla tereddüt etmemelidir.. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmamalıdır.

                Siyasal iktidarın önde gelenleri; Saddam’ın kaderini paylaşmak istemiyorsa, çok kısa süre içinde , sosyal medya araçlarının yerli versiyonlarını devreye almalıdır. Sevgili siyasal iktidar mensupları; can tatlıdır. Elde fırsat var iken eldekileri çok iyi değerlendirmelisiniz.

                Doğa kanunları gereği ; hiçbir organize güç homojen(aynı tip) değildir. İçinizdeki sivri dillileri denetim altında tutasınız. Hiçbir yapıyı küçümsemeyiniz. Tüm geometrik çizimler noktalardan oluşur.

                Bu sıkıntılı dönemde, herkese ihtiyaç var. Yetkililere sansür uygulayan  Amerikan malı da olsa cezalandırılmalıdır. Biz korkacağımıza biraz da onlar düşünsün. Gerekiyorsa ki! Gerekiyor derhal kapatılmalıdır.

                Kapatılacaklara ülkem bütünlüğüne zarar veren partiler de, dahil edilmeli. Mesaj parti kapatarak muhataplarımıza verilmeye başlanmalıdır. Yüce Çalabımız '                            dan dileğim yerli ve milli unsurlarımızın sansüre uğramadan haykıra bildiği, Türk ulusunu aydınlata bildiği günleri görmemizdir.

                Düşmanlarımızın sansürüne uğramayacak olan siyasal iktidarları gerçekten özlüyorum. Dosta düşmana, öz güveni tam , kut almış yiğitlerimizin hitap edeceği günleri yaşamamız dileğimle….

 

  •                 Görklü Çalab'ımızın görkemli selamları, düşmanlarımıza haddini bildirenlerin, yerli ve milli kuruluşlarımızın sayısını ve gücünü çoğaltanların , kutlu yavrularımızın ,düşmanlarımızın sesini kesecek olanların üzerine olsun vesselam.

https://asasmedya.info/news/authors

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum