BOZKURTLAR ORDUSU GEÇTİ HÜCUMA! - Yazan: Prof. Dr. Nurullah ÇETİN

BOZKURTLAR ORDUSU GEÇTİ HÜCUMA! - Yazan: Prof. Dr. Nurullah ÇETİN
08 Ekim 2019 - 22:51

BOZKURTLAR ORDUSU GEÇTİ HÜCUMA!
Prof. Dr. Nurullah ÇETİN

*”Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı duyun” diyen emperyalist devletler, kendi işgal oldu bittilerini kabul edip içimize sindirmemizi istiyorlar. Zira daha önce bizim olan Suriye, 1 Ekim 1918’de İngilizler tarafından işgal edilip Batı sömürgesi yapılmıştır. Yani bu emperyalist devletler, 1918’de bizim toprak bütünlüğümüze saygı duymamış, vatan topraklarımızı bölüp elimizden almışlar, şimdi de bize “bu yaptığımız eşkiyalığı içinize sindirin” diyorlar.

Zorbaca harita mühendisliklerini meşru kabul etmemizi istiyorlar. Ayrıca bugün bir tane bile Kürdün yaşamadığı birçok Türkmen ve Arap şehirlerinin, köy ve kasabalarının PKK tarafından işgal edilip PKK kantonu haline getirilmesi oldu bittisini kabul etmemizi, bu işgali onaylamamızı bekliyorlar. Kurdukları şeytan tezgahlarının bozulmasını istemiyorlar.

*”Beşar Esed’le masaya oturun” diyenler de iyi niyetli değildir. Zira Beşar’ın babası Hafız Esed, 1970 yılında darbeyle, zorbalıkla Suriye’ye hâkim oldu. Ondan sonra da saltanatını şahsi mülkü gibi oğluna devretti. Suriye’de Esed iktidarı meşru değildir. Zira bugün ülke içinde ve dışındaki bütün Suriyelilerin katılımıyla yapılacak dürüst, adil, demokratik bir seçimde Esed’in yüzde on oy bile alamayacağını biliyorlar, o yüzden dürüst, adil bir seçime yanaşmıyorlar. İktidarı meşru olmayan Beşar Esed’le ne masasına oturulacaktır?

*Emperyalist Haçlı gâvurunun ağa babası Amerika Birleşik Eşkıya Devletleri’nin mahallende ayarlayıp ayarttığı PKK piçleri kanalıyla yer parsellemesine göz yumarsan, sıra senin evine gelir. Mahallenin sahibi sensen; hem sen, hem komşuların rahat eder. Türkiye bu mahallenin sahibidir. Burada horozlananların ibiğini kesmek farzdır.

*Savunmada kalırsan yok olursun. Haklı olduğun davada daima hücumda olacaksın. Türkiye, savunmak yerine eşkiyayı tenkil için hücuma geçmiştir. Kutludur. Sefer Türk’ten zafer Allah’tan.

*Ya oyun kuran olur, özgür kalırsın, ya da başkalarının kurduğu oyunda rezil kepaze paspas olursun. Türkiye, Atatürk’ten sonraki süreçte unuttuğu oyun kuran olmayı hatırlamıştır. İngiltere, Fransa, İtalya, Yunanistan ve Amerika Birleşik Haçlı ordularına karşı cihad bayrağını açıp zafer kazanan İstiklalci Başbuğ Atatürk, Türklere “ya istiklal, ya ölüm” demeyi öğretmiştir.

Şimdi Türkiye, Amerika ve bütün köpeklerine karşı atası gibi tam istiklal ve hürriyet bayrağını açmalı, bahçemizde mıntıka temizliği yapmalı ve hemen büyük Türk ve İslam birliğini kurma azim ve ısrarında olmalıdır. Bunun için “Turan yolcuları seferde, Kızılelmaya kadar” kararlılığında olmalı ve gereğini tereddütsüz yapmalıdır. Bütün Türk milleti, evlatlarının yanındadır, arkasındadır ve dualarıyla onları sımsıcak sarmıştır. Niyet hayır, inşallah akıbet de hayır olacaktır.

*Önde yalın kılıç Atatürk’ün subayları
Ardında Türk’ün binlerce yiğit evlatları
Andırır Altay'dan kopan bir çığı
Budur, Peygamberin övdüğü Türkler...
Ya Allah... Bismillah... Allahuekber

Nağramızdır bu gün gök gürültüsü,
Kanımızdır bugün yerin örtüsü
Gazi atlarımın nal parıltısı
Mermilerimizdir çakan şimşekler...
Ya Allah... Bismillah... Allahuekber!..

Yiğitler kan döker, bayrak solmaya,
Türk-İslam dünyası başlar, vatan olmaya...
Kızılelma'ya hey... Kızılelma'ya!!!
En güzel marşını vurmadan mehter
Ya Allah... Bismillah... Allahuekber

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum