Amerika'daki Ermeni lobisi, Türk düşmanlığını sürdürmeye devam ediyor.

Amerika Ermeni Ulusal Komitesi, "Atatürk" dizisinin kaldırılması için harekete geçti!

Amerika'daki Ermeni lobisi, Türk düşmanlığını sürdürmeye devam ediyor.
08 Temmuz 2023 - 10:29

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında, dünyanın önde gelen yapım şirketi Disney tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan bir dizi çekiliyor. Dizinin, Türkiye’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla 29 Ekim'de vizyona girmesi planlanıyor.

ERMENİ LOBİSİ, ATATÜRK'E HAKARET ETTİ

Amerika’daki Ermeni lobisi, Türklük karşıtı faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), “Atatürk” dizisi için harekete geçti. Dizinin fragmanının yayınlanmasının ardından Ermeni lobisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için akıl almaz ifadeler kullandı. Ermeniler her seferinde olduğu gibi yine sözde soykırım yalanına başvurdu.

AMERİKA'DAKİ ERMENİ LOBİSİ "ATATÜRK" DİZİSİNİN KALDIRILMASI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), dizinin yayın takviminden kaldırılması için sosyal medya hesabından büyük bir kampanya başlattı. Dünyanın dört bir yanında bulunan Ermeni lobileri bu kampanyaya destek verdi. ANCA, Amerika’da bulunan birçok basın kuruluşuna da konu özelinde demeç verdi.

DİSNEY, BÜTÜN BASKILARA RAĞMEN FRAGMANI YAYINLADI

Disney, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi’nin (ANCA) baskılarına rağmen “Atatürk” dizisinin fragmanını yayınladı. Yayınlanan fragmanın açıklama kısmında "Orijinal dizi #Atatürk çok yakında, Cumhuriyetimizin 100. yılında yayında" ifadelerine yer verildi.

ERMENİ LOBİSİ, KARA PROPAGANDA KAMPANYASINI SÜRDÜRMEKTE ISRARCI

Öte yandan Disney’in aldığı karara rağmen ANCA, “Atatürk” dizisi için yürüttüğü kara propaganda kampanyasını sürdürmekte ısrar ediyor.
İlk yayın yeri: https://www.qha.com.tr/guncel/amerika-ermeni-ulusal-komitesi-ataturk-dizisinin-kaldirilmasi-icin-harekete-gecti-474792

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum