TÜRKİYE'YE 59 ÜLKEDEN 25 BİN VATANDAŞ DAHA GETİRİLİYOR

TÜRKİYE'YE 59 ÜLKEDEN 25 BİN VATANDAŞ DAHA GETİRİLİYOR
17 Nisan 2020 - 19:49

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yeni tip koronavirüsle (KOVİD-19) mücadelenin devam ettiğini ve bu süreçte 25 bin vatandaşın aileleriyle buluşturulduğunu bildirdi. Ayrıca Oktay, 59 ülkeden 25 bin vatandaşın daha ramazan ayını evlerinde geçirmeleri için büyük çaplı operasyon başlatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüsle mücadele sürecinde, Türkiye’nin dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarının yanında olduğunu söyledi.

“AMAÇ, VATANDAŞLARIN RAMAZANDA AİLELERİYLE KUCAKLAŞMASINI SAĞLAMAK”

Salgınla karşı karşıya olunan bu zorlu süreçte dünyanın dört bir yanından 25 bin vatandaşı aileleriyle buluşturduklarını kaydeden Oktay, “Şimdi de, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, 59 ülkeden yaklaşık 25 bin vatandaşımızın yaklaşan ramazan ayını ve bayramı evlerinde geçirebilmeleri için yine Dışişleri, İçişleri, Ulaştırma ve Altyapı, Sağlık, Gençlik ve Spor bakanlıklarımız ve ilgili valiliklerimizle birlikte büyük çaplı bir operasyon başlattık. Amacımız vatandaşlarımızın inşallah mübarek Ramazan Bayramı’nda sevdikleriyle kucaklaşmalarını sağlayabilmek.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum