TÜRK OCAKLARI, BU RAMAZAN DA TURANELİ YARDIM KAMPANYASI'NA DEVAM EDECEK

TÜRK OCAKLARI, BU RAMAZAN DA TURANELİ YARDIM KAMPANYASI'NA DEVAM EDECEK
22 Nisan 2020 - 13:21

Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubeleri, “Bu Ramazan’da Elini Turan Ellerine Uzat” isimli Ramazan ayı yardım kampanyası ile Turan coğrafyasına yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

Türk Ocaklarının resmi internet sitesinde duyurduğu kampanyaya ilişkin bağış kampanyası başladı. Kampanya kapsamında; Irak, Suriye, Kırım, Doğu Makedonya başta olmak üzere Türk dünyasının pek çok noktasına yardımlar ulaştırılacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklama ve yardım kampanyasının detayları şu şekilde:

“Türk Ocakları, kampanyaya başladığı günden beri bağış, zekât, fitre ve kurban çalışmalarıyla Irak, Suriye, Kırım, Doğu Makedonya (Yörük Türkleri) Türkleri olmak üzere Türk dünyasının pek çok noktasına sizlerden gelen yardımları ulaştırdı.
Yeni başlayan “BU RAMAZANDA DA ELİNİ TURANELLERİNE UZAT!” ile Turan coğrafyasında ne kadar mazlum ve masum soydaşımız varsa hayırlarınızı Ramazan ayında ve sonrasında onlara ulaştıracağız. Türk Ocakları Genel Merkezi olarak kampanyamız kapsamında yardımlarınızı, banka hesap numaralarımıza ve kredi kartıyla nakdi olarak yapabilirsiniz.
‘TURANELİ’ndeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için desteklerinizi bekliyoruz. Yardımlar yerlerine ulaştırıldıkça internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan durum paylaşılmaktadır. Yeni dönemde de T.C. Ankara Valiliğinin verdiği izinle yardım kampanyamız devam edecektir. Yaklaşan Ramazan ayında da fitre ve zekâtlarınız toplanarak soydaşlarımıza ulaştırılacaktır.

Koronavirüs salgını dolayısıyla Ramazan ayında gıda ve nakdi yardım ihtiyaçlarının arttığı bu dönemde yardımlarınız ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan İftarları düzenlenmeyecektir.

Yeni dönemde çevrimiçi bağış imkânı da sağlanacaktır. Hayırsever vatandaşlarımız çevrimiçi ödeme sistemimiz sayesinde kredi kartları üzerinden de bağış yapabileceklerdir. Ayrıca havale ve EFT ile de yardım toplanmaya devam edilecektir.

Yardım hesapları ve bilgiler:
Ziraat Bankası Balgat Şubesi
Türk Ocakları Derneği Genel Merkezi Yardım Hesabı
IBAN: (Türk lirası): TR97 0001 0013 95 34 27 75 04 50 21

IBAN: (Amerikan doları): TR70 0001 0013 95 34 27 75 04 50 22
Swift Kodu: TCZBTR2A

IBAN: (AVRO/EURO): TR43 0001 0013 95 34 27 75 04 50 23
Swift Kodu: TCZBTR2A

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum