Türk Konseyi Genel Sekreteri,Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sooronbay Ceenbekov''a tebrik mektubu

Türk Konseyi Genel Sekreteri, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sooronbay Ceenbekov’un doğum günü vesilesiyle bir tebrik mektubu göndermiştir.

Türk Konseyi Genel Sekreteri,Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sooronbay Ceenbekov''a tebrik mektubu
20 Kasım 2019 - 11:54 - Güncelleme: 20 Kasım 2019 - 13:36

Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sooronbay Ceenbekov'un 61’inci doğum günü vesilesiyle, Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev Ekselanslarına bir tebrik mektubu göndermiştir.


Genel Sekreter mektubunda, Sayın Cumhurbaşkanının güçlü ve sağduyulu devletadamlığı sayesinde Kırgız Cumhuriyeti'nin kaydettiği gelişimin altını çizmiş, Türk Konseyi ile Kırgız Cumhuriyeti arasındaki işbirliğinin Ekselanslarının Liderliğinde yeni bir ivme kazandığını belirtmiştir. Genel Sekreter, Kırgız Cumhuriyeti’nin geçtiğimiz dönem boyunca başarıyla yürüttüğü Türk Konseyi dönem başkanlığına övgüde bulunarak, Türk Konseyi faaliyetlerine verdiği sürekli destek ve Türk Dili Konuşan Ülkeler arasındaki çok taraflı işbirliğinin geliştirilmesinde gösterdiği çabalar sebebiyle şükranlarını sunmuştur.


Genel Sekreter, Ekselanslarına sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yaşam dileyerek Kardeş Kırgızistan halkına en iyi dileklerini iletmiştir.

HABER TARİHİ: 16.11.2019

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum