FLAŞ HABER

TÜRK HEKİMLERDEN AZERBAYCAN'A TIBBİ MALZEME DESTEĞİ: AZATLIĞIN NİŞANESİ OLARAK ÇANAKKALE TOPRAĞI DA GÖNDERİLDİ

TÜRK HEKİMLERDEN AZERBAYCAN'A TIBBİ MALZEME DESTEĞİ: AZATLIĞIN NİŞANESİ OLARAK ÇANAKKALE TOPRAĞI DA GÖNDERİLDİ
09 Ekim 2020 - 17:13

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 27 Eylül 2020’de çıkan çatışmalar nedeniyle başlayan Azerbaycan’ın Ermeni işgalindeki toprakları kazanmak için başlattığı harekata, uluslararası sivil toplum kuruluşlarından destek gelmeye devam ediyor. İstanbul merkezli Milliyetçi Hekimler Derneği, Karabağ cephe hattında görev yapan hekimlere, gazilerin yaralarının sarılması için tıbbi malzeme desteği gönderdi.

Milliyetçi Hekimler Derneği, 9 Ekim 2020’de yayımladığı duyuruda, Karabağ cephe hattında görev yapan hekimlere, tıbbi malzeme desteğinde bulundu. Türk hekimlerin, cepheye gönderdiği tıbbi malzemelerin yanında Azerbaycan bayrağına sarılı Çanakkale Şehitliğinden toprağın yer alması dikkat çekti.

AZATLIĞIN NİŞANESİ ÇANAKKALE TOPRAĞI

Çanakkale’yi kurtaran Türk Milletinin Karabağ’ı da azadlığa kavuşturacağı, bu azatlığın nişanesinin Çanakkale Toprağı olması temenni edildi.

Destek malzemelerinin ve toprağın Bakü Havaalanında Azerbaycan Tebib Kurumu Başkanı Dr. Ramin Bayramlı tarafından karşılanacağı belirtildi. Yardımların cephe hattındaki hastanelere nakledileceği kaydedildi.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları
00:50