HAVADA VİRÜS VAR!

İmanlı milletimizin 15 Temmuz’da yazdığı tarih, iki ayaklı şeytanları harekete geçirdi

HAVADA VİRÜS VAR!
17 Nisan 2018 - 21:36

Son zamanlarda yaşanan ‘Türk gençliği deizme kayıyor' tartışmalarını öyle yabana atmamamız gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Pentagon'da yapılan bir sunum Müslümanların ve  Türk gençlerinin üzerinde oynanan oyunun dehşetini ortaya koydu. Havadan bulaşan bir virüs yoluyla imanlı gençleri etkisi altına alan iki ayaklı şeytanlar bu sunumda, Irak'ta ve Afganistan'da bu virüsle insanların beyinlerini ele geçirdiklerini itiraf etti.

DEİZM BELASINA KARŞI ÖNLEM ŞART

Yıllarca milletin inancını sömüren FETÖ, 15 Temmuz'da işgal girişimine kalkıştı ve Allah'ın inayeti ve milletin sarsılmaz imanı ve dirayetiyle bertaraf edildi. Lakin ‘acaba bunların farklı bir amacı daha mı var? sorusu hep konuşuldu. Çünkü yıllarca kendisini imanlı, dindar gibi gösteren Fetullah ve avanelerinin yaptığı hainlikten sonra, şer odaklarının da saldığı fitneyle özellikle gençler arasında ‘dini bütün yaşayanlara' karşı bir şüpheci yaklaşım hasıl oldu. Akabinde de ‘deizm' belası son zamanlarda sıkca konuşulmaya başladı.

İKİ AYAKLI ŞEYTANLAR BOŞ DURMUYOR

Herkes, Müslüman Türk gencinin ‘deizm' denen saçmalığa inanmayacağını bilse de, iki ayaklı şeytanlar bu konuları yaymada ve toplumları manipüle etmede oldukça mahir. Her fırsatta devletinin, askerinin, toprağının, vatanının ve bayrağının yanında duran Müslüman Türk milleti, havadan bulaşan bir virüsle karşı karşıya. Pentagon'da yapılan bir sunum ‘deizm' tartışmalarının boş olmadığını gözler önüne serdi. İmanlı bir insan beyniyle, inanmayan bir insan beyninin karşılaştırılan sunumda, dini metinleri duyan inançlı beyin sarı renkte ve çok kararlı olduğunu lakin virüsü enjekte ettikten sonra ise dini metinleri duyunca ışığının söndüğünü anlattı. Sunumu yapan iki ayaklı şeytan,' bu virüsü havadan daha fazla yaymalıyız' dedi.

PENTAGON'UN ŞEYTANA HİZMET ETTİĞİNİN KANITI 

İki ayaklı şeytanın Pentagon'da yaptığı sununumdan bir kesit: “Burada görülen beyin taraması, MRI. Burada iki ayrı insanın beynini görüyorsunuz. Üstteki beyin dini hassasiyetleri gelişmiş bir bireyin beyni. Bu, çok kararlı inanca sahip bir insanın beyni.

Öbür beyin ise Vmat2 geni olmayan bir insanın. Yani inancı gelişmemiş, inancı olmayan bir insan beyni.

Bu iki beynin tomografisini dini metinleri okutarak çektik. Açık sarı renk inanç kısmının büyüklüğünü gösteriyor. –İnançlı beyinde renk ceviz büyüklüğünde görünürken, inançsız insanın beyninde bezelye ebadında ortaya çıkıyor.-

Bunların her biri dini metinleri okudu ve metin okunduktan sonra ya da okunurken sarı renk fazlalaştı. Daha sonra inançlı olan beyine virüs verdik. Daha önce dini metinleri okurken antarior ipsula ışığı –burada sarı renkten bahsediyor- yanan yani inanç geni ağır basan beynin virüsü aldıktan sonra ışığı söndü. İnandığı şeyleri ve ideallerini kaybetti.”

bein

ABD'Lİ ATEİSTLER DURUMDAN MEMNUNMUŞ

Türkiye yaşanan deizm tartışmaları New York merkezli Uluslararası Ateist İttifakı'nın takip etmesine hiç şaşırmadık. Bir de açıklama yapan şeytanın esiri bu güruh, “Türkiye'de gençlerin dinden uzaklaştığı' konusu sıcaklığını koruyor. Bu dogmacı şahsiyetlerin kalbinde bir ürperti uyandırabilir ancak biz bu durumu hoşnutlukla karşılıyoruz" dedi.

Euronews'te yer alan habere göre, Ateist İttifakı, bildirisinde, Marmara Üniversitesi tarafından 2015'te yapılan ve Türkiye'de batı değerlerinin etkisinde kalan yeni neslin artık dini konulara daha az ilgi duyduğunu gösteren bir rapora atıf yapılarak, "Bu araştırmalar Türkiye'nin dindarlaşmadığını, aslında dinden uzaklaştığını gösteriyor" denildi.

TARTIŞMALARA NEDEN OLAN RAPOR

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün şehirdeki vakıflarla düzenlediği “gençlik ve inanç” konulu çalıştayda imam hatipliler için ilginç sonuçlar ve sorunlar tespit edildi. Raporda; imam hatiplerde, iktidarın beklediğinin ötesinde bir anlayış geliştiği vurgulandı. Özetle “Gençler deizme kayıyor” vurgusu yapıldı.

Kaynak:http://www.yenisoz.com.tr/havada-virus-var-haber-29542

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum