Fatih Terim'in Alaçatı'da karıştığı kavgada yeni gelişme

Yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Fatih Terim'in Alaçatı'da karıştığı kavgada yeni gelişme
16 Temmuz 2017 - 15:40

~~
İzmir’in Çeşme İlçesi’nin turistik Alaçatı Mahallesi’nde Adana Yüzevler Kebap sahibi Selahaddin Aydoğdu ve çalışanları ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumalarının karıştığı kavga gündeme oturdu. Çeşme'de Fatih Terim ile tartışan mekan sahibi Selahattin Aydoğdu konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı.

 


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu işletmedeki çalışanlar arasında çıkan kavga olay yarattı. Basına sızan haber sonrası Selahattin Aydoğdu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MEKANI BASTI MI?

Fatih Terim ve damatları Alaçatı'da bir işletmenin sahibiyle kavga etti. İşletme ile Fatih Terim'in damadının ortağı olduğu dükkanın arasındaki paravan yüzünden başlayan tartışmanın büyüdüğü ve kavgaya dönüştüğü ifade edildi. Galatasaray kongre üyesi ve TFF yöneticisi olan Selahattin Aydoğdu'nun sahibi olduğu Yüzevler restoranın işletmecisi Emin Önal ile Fatih Terim arasında telefonda başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Emin Önal'ın Terim'i arayarak telefonda paravan konusunu çözmek istediği ancak Fatih Terim'den sert bir yanıt aldığı öğrenildi. Fatih Terim'in telefon görüşmesinden sonra yanında 5-6 kişiyle birlikte mekana gittiği ve Terim'in Emin Önal'a kafa atmak istemesi sonucu kavganın çıktığı ifade edildi. Fatih Terim'in yanındakilerle işletmedeki görevliler arasında yaşanan arbede sonucu Fatih Terim'in burnunun kırıldığı iddia edil


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum