ERMENİLERİN SİVİLLERİ ŞEHİT ETMELERİ İLK DEĞİL - Serdar Şahin

ERMENİLERİN SİVİLLERİ ŞEHİT ETMELERİ İLK DEĞİL - Serdar Şahin
04 Kasım 2020 - 14:58

Ermenistan Ermenilerinin diaspora ile dünyaya yaydıkları yalanları hakkında konferans veriyorum. Araştırdıkça Türklerin sivil Ermenileri, özellikle Osmanlı Devletinin kanunları ve uygulamaları ile koruduğunu görürken, Türkler soykırım yapmış diyen Ermenilerin asıl soykırımı yaptıklarını gördüm. Biliyordum ama bu sefer akademik kaynaklardan alıntılar ile anlatmaya başladım.

Evet, Ermenilerin Azerbaycan da sivilleri şehit ettikleri haberleri devamlı olarak haberlerde okuyoruz. Peki, bu yeni bir şey mi? Değil…1890 da başlayan ve Fransa, Amerika, Rusya ve İngiltere tarafından maşa olarak kullanılan Ermeniler, 1920’ye kadar beş yüz yirmi üç bin (523.000) “sivil” insanımızı katlederek şehit ettiler.

Diaspora bağırıyor ya Ermenilere soykırım uygulandı diye, ispatlasınlar… 7.000 “sivil” Ermeni canını kaybetmedi. Çetecileri Osmanlı askeri gebertti mi? Ne yapacaktı onlar kurşun sıkıp bizleri öldürürken birde şu köyü katledin diye yol mu verecekti. Tekrar ediyorum 7.000 sivil Ermeni ölmedi. O da ölümüne sebep olan eşkıya ve ihmal eden Osmanlı görevlileri şiddetle cezalandırıldı. Fransa ve Ermenileri savunan bütün âlem gelsin hukuka aykırı bir savaş suçu bulamaz. Ama maşa olarak kullandıkları Ermeniler savaş suçu işleyerek köylerde, kasabalarda sivillere yönelik toplu katliamlar yaptılar. 523.000 sivilimizi katlettiler.

Arşivleri açalım dendiğinde (Affınıza sığınarak argo tabiri yazmadan konuyu tam anlatamayacağım) totoşu yemeyen Ermeniler ve batı, siyaseten Ermeni soykırımı var deyip bizim tarihimizi yaralarken, bizi kızdırdıklarını fark etmiyorlardı. Tarihi gerçeklerden kaçan korkak meclisler de sözde soykırım adıyla kararlar aldılar. Bilimden ve tarihi gerçeklerden kaçanlar cahillerdir. Ermeni yalanlarına alet olan meclislerde cahillerden oluşmaktadır. Karar ülkelerinde aynı şekliyle kaldıkça, tarihi gerçekleri ve yalanı suskunlukla kabul eden yeni vekillerde cahildir.

Evet, bu yazımla Fransa meclis üyelerine açık açık cahil diyorum. Varsa itirazları cahil olmadıklarını ispatlasınlar. Mümkün ise bu yazımı Fransızcaya çevirip Fransa meclis vekillerine ulaştırın. Cahilliklerini öğrensinler. Diğer karar alan meclislere de ulaştırın, sadece Fransa cahilce adım atmadı…

Artık Azerbaycan Türklerinin sivil ölüm haberlerini duymak istemiyoruz. Ya itinizin bağını sıkı tutun, ya da siz de sivil ölümlerinin müsebbibi ve destekleyicisi olarak tarihte tıpkı 100 yıl öncesi gibi yerinizi alın.

Siz de bilirsiniz, bizde biliriz… Ermenilerin sivilleri şehit etmeleri ilk değil.

TEKBAYRAK Derneği

Başkan

Serdar Şahin

04 Kasım 2020

Kaynak: ASASMEDYA - Haberler


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum