Bahçeli'nin hedefinde Akşener var!

Meral Akşener'i partiden ihraç etmenin yollarını aramaya başladı

Bahçeli'nin hedefinde Akşener var!
18 Nisan 2016 - 01:27
Mahkemenin kongre kararı MHP Genel Merkezi'nin kimyasını iyice bozdu. Karar için Yargıtay'a itirazda bulunan MHP yönetimi, Genel Başkan adayı Meral Akşener'i partiden ihraç etmenin yollarını aramaya başladı

Parti teşkilatlarını kapatıp il ve ilçe başkanlarını görevden alarak olağanüstü kongre taleplerini engelleyemeyen MHP Genel Merkezi, Ankara 12. Sulh Mahkemesi'nin, "Kongre yapılsın" kararından sonra bu kez de Genel Başkan adaylarını yıldırıp sindirme girişimlerine hız verdi. Genel Başkan Bahçeli'nin Genel başkan adaylarına yönelik iftira düzeyindeki ağır suçlamalarına katıldığı televizyon programında cevap veren Genel Başkan adayı Meral Akşener hakkında MHP Genel Merkezi'nin inceleme başlattığı öğrenildi. MHP Genel Merkezi'nin incelemenin ardından Akşener'i kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk ederek Genel Başkan adaylığının önünü kesmeyi planladığı kaydediliyor. Edinilen bilgiye göre, MHP Genel Merkez'i, Akşener'in 1 Kasım seçimlerinden sonraki tüm açıklamalarına yönelik inceleme başlattı.

Akşener, Cuma akşamı CNN Türk televizyonunda katıldığı programda, Devlet Bahçeli'nin Genel Başkan adaylarına yönelik "paralelci" suçlamaları hakkındaki düşünceleri sorulduğunda, "Eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise yani, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için bir paralel projesiysem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız." ifadelerini kullanmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum