Zarema Memetova'dan Güzel Haber Geldi

20 Nisan 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yapılan test sonucu koronavirüse yakalandığını ve tedavi sürecinin başladığını duyuran Kırım Türk'ü akademik mütercim - yazar Zarema Memetova'dan güzel haber geldi.

Zarema Memetova'dan Güzel Haber Geldi
06 Mayıs 2020 - 16:58 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 17:17

20 Nisan 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yapılan test sonucu koronavirüse yakalandığını ve tedavi sürecinin başladığını duyuran Kırım Türk'ü akademik mütercim - yazar Zarema Memetova'dan güzel haber geldi. 

Sitemizde yazılarına yer verdiğimiz yazar, özellikle yazılarında Türk Dünyasının meselelerini ön plana çıkarıp işlemektedir.

Zarema Memetova sosyal medya hesabından 04 Mayıs 2020 tarihinde duyurduğu mesajda iyilieştiğini ifade etti.

Yazarın mesajı;

"Selam Aleykum

Laboratuvar ürünü veya İlahi taktir. sonuçta ne olursa olsun, çok tehlikeli bir hastalık. hijyen/mesafe/maske konusunda ne kadar dikkat ederseniz edin, en küçük bir hatanızı af etmiyor. Allah'a şükürler olsun ki, sizlerin de manevi desteği ve duaları ile ben bunu atlattım. ama hastanedeki insanların çığlıkları hala kulaklarımda.

En başta Tedavi sürecim boyunca beni hiç yalnız bırakmayan, günlerce evine bile gitmeden her gün hastane kapılarında bütün ihtiyaçlarıma koşuşturan değerli kardeşlerim Elzara Sadıkova ve Elmira Kurtseyitova ya, beni arayan, mesaj yazan, iyi dileklerini ileten, hatta unutmayıp doğum günümü kutlayan, benden dualarını hiç esirgemeyen siz değerli sayfa dostlarıma sonsuz, sonsuz,sonsuz Teşekkür ediyorum... Allah hepimize hayırlı bir Ramazan, Mutlu bir bayram, Sağlıklı bir ömür nasip etsin.

Zarema Memetova"

Zarema Memetova'ya geçmiş olsun dileklerimizi sunar, Türk Dünyasına yapacağı yeni hizmetlerde başarılar dileriz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum