Yaktığımız Ukraynalı askerlerin kokusundan zevk aldım! - Donbas'ta savaşan Rus Neo-Naziden vahşetin itirafı

Yaktığımız Ukraynalı askerlerin kokusundan zevk aldım! - Donbas'ta savaşan Rus Neo-Naziden vahşetin itirafı
01 Ocak 2021 - 15:59

Ukrayna’nın doğusundaki Donbas’ta Rus yanlısı ayrılıkçıların tarafında savaşan Rus Neo-Nazi Aleksey Milçakov, Rus medyasına verdiği röportajda şok edici itiraflarda bulundu. İşlediği canice fiilleri hiç çekinmeden anlatan Milçakov, Ukrayna askerlerinin kulaklarını nasıl kestiğini ve yanan insanların kokusundan hoşlandığını anlattı.

Ukraynalı gazeteci Denıs Kazanskıy (Denys Kazanskyi), Ukrayna’nın doğusunda Rus yanlısı ayrılıkçı teröristlerce yasa dışı olarak oluşturulan sözde Lugansk Halk Cumhuriyeti(LNR) tarafında savaşan Rus Neo-Nazi Aleksey Milçakov’un kan donduran itiraflarının yer aldığı röportajı paylaştı. Sosyal medya üzerinden 29 Aralık 2020 tarihinde paylaşılan videoda, Rus canisi Milçakov, Rusya’nın kontrolündeki askeri güçlerin Donbas’ta işlediği insanlık suçlarını gözler önüne serdi. O, röportajda olduğu sırada pervasızlıklarını, uyguladıklarını, çapulculuklarını, onursuzluklarını, canavarlıklarını umursamadığını göstermeye uğraştı, bunu izlediğinizde hayrete düşebilirsiniz.

İŞTE RUSYA’NIN ANTİ-FAŞİST VE DONBAS’IN SAVUNUCUSU İLAN ETTİĞİ ASKERLER BUNLAR!

Rus askerin, Donbas’taki barbarlığını ve vahşiliğini ortaya koyduğu kan dondurucu ifadeleri:

İşlediği insanlık suçlarını hiç çekinmeden anlatmasıyla hayrete düşüren Rus Neo-Nazi Milçakov’un röportajındaki konuşmaları şöyle:

“Ben Naziyim. Milliyetçi, vatansever vesaire ayrıntılara girmeyeceğim. Direkt Nazi olduğumu söylüyorum. Nazi selamı da verebilirim… Bir insanı öldürürken av tutkusunu hissediyorsun. Ava çıkmayanlar denesinler… Aydar taburuna gelirsek orada insanlar yandı. İşteyken yandılar işte. Çok güzel kokuyorlardı. Gerçeği söylemek gerekirse, biz olay yerine yaklaşınca ağzımız sulandı. O sırada açtık bir arabadan yiyecekleri yağmalıyorduk. Yani koku çok güzeldi. Kulaklar, bağırsaklar, yanan g*tler tüm bunlar benim ganimetlerim. Beni kınayanlar s.. gidebilir çünkü bu benim ganimetim.

Ben avcı gibiyim. Aldım, fotoğrafını çektim, bu benimdir. Savaşta alınanlar kutsaldır. Sosyal medyada paylaştığım fotoğraflar istediğin tepkiyi yarattı. Birliktekiler gülüyorlardı; onlara hediye ediyordum. Bu arada sadece bir kesilmiş kulak resmi yayınlandı. Ama bu sadece yayımlananlar, daha çok şey vardı.”

AVRUPA BİRLİĞİNİN YAPTIRIM LİSTESİNDE: NAZİ KİMLİĞİNİ GİZLEMİYOR VE BARBARLIĞINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIYOR

1991 St. Petersburg doğumlu olan Rus canisi Aleksey Melçikov, 2011 yılında sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda, bir köpek yavrusuna yaptığı işkencenin videosunu yayımlamıştı. Melçikov, videoda hayvanı öldürdü ve daha sonra kafasını kesip yedi. Bu video büyük tepkilere yol açtı. Halkın baskısı sonucu olayla ilgili savcılık denetlenmesi yapıldı.

Melçikov’un VKontakte sosyal ağında Nazi bayrağıyla çekilen fotoğrafları paylaştı. Ayrıca evsizleri, köpekleri ve çocukları öldürmeye davet eden paylaşımlarda bulundu. 2014 yılında Melçikov, Donbas’ta Rus ayrılıkçıların tarafında savaşan bir gruba katıldı. Daha sonra Rusiç isimli hücum grubunun başına geçti. Şubat 2015’da Avrupa Birliği, Melçikov’u yaptırım listesine dahil etti.

ASASMEDYA - Haberler
https://asasmedya.info

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum