Prof. Dr. Nurullah Çetin: AMERİKAN BAHARINI DESTEKLİYORUZ

Amerikan baharı ile kıpkırmızı çiçekler açması ve küreselleşmesi lazım. Yaşasın Amerika’daki halkların özgürlük savaşı!

Prof. Dr. Nurullah Çetin: AMERİKAN BAHARINI DESTEKLİYORUZ
13 Kasım 2016 - 21:01

AMERİKAN BAHARINI DESTEKLİYORUZ.

İslam ülkelerini “Arap baharı” adı altında karıştıran, etnik ve mezhepsel ayrılıklar ile Müslümanları birbirine düşüren, savaştıran, çatıştıran, Büyük Orta Doğu Projesi ile bölüp parçalayan Amerika, şimdilerde kendi baharını yaşıyormuş. Gösteriler, eylemler yayılıyormuş, yakıp yıkıyorlarmış. Hayırlı olsun. “Hayırlı olsun”u laf olsun diye söylemiyoruz. Amerikan baharı başarıya ulaşırsa İslam dünyası, Türkiye ve bütün mazlum milletler için hayırlı olacak. Zira Amerika adlanan devletimsi terörist örgüt, dünyanın başının belâsıdır. Türkiye’de PKK eşkiyasını silahlandıran, para veren, her türlü desteği sağlayan, sınırlarımızda, Suriye’de ve Irak’ta Amerika ve İsrail’in petrol yağmacılığının bekçiliğini yapmak üzere PKK, PYD kantonları ve Barzani karakolu kuran Amerika, Türkiye’nin en büyük düşmanıdır. Amerika başından beri tam bir fitne, fesat, bozgunculuk teşkilatı olarak çalışıyor.
Amerika, bildiğimiz anlamda bir devlet değildir. Orası, uluslararası düzeyde hırsızlık ve soygun işi yapan bir şirketler federasyonudur. Orada yaşayanlar vatandaş değil, müşteridir. Kim başkan seçilirse seçilsin, orayı o başkan yönetmez. Başkan denilen kişi, uluslararası soygun şirketlerinin patronlarının memuru olarak görev yapar. 
Türkiye’yi etnik temelde eyaletlere, kantonlara, federasyonlara bölmek için canla başla uğraşan Amerika’da California, bağımsız bir ülke olmak için 2019'da referanduma gidilmesini istiyormuş. Adını da Yeni California Cumhuriyeti olarak ilan etmiş. Kutluyoruz, hayırlı olsun diyoruz. Devamının gelmesini diliyoruz. Mesela aslında Amerika’daki 50 milyon Almana, 40 milyon İrlandalılara, 30 milyon İngilize, 50 milyon İspanyola, milyonlarca zenciye, İskoçlara, İtalyanlara, Polonyalılara, Fransızlara, Hollandalılara, Norveçlilere, Çinlilere, İsveçlilere, Filipinlilere, Ruslara, Hintlilere, Gallerlilere, Danimarkalılara, Yunanlılara, Korelilere, Macarlara, Portekizlilere, Vietnamlılara bağımsız, özerk devletler kuruluvermesini talep ediyoruz. Hatta Amerika’da yaşayan 700.000 Türk için de Türkeli Özerk Devleti istiyoruz. Amerika’da yaşayan bu milyonlarca farklı halk, özyönetimlerini kurmalı, kendi valilerini, belediye başkanlarını kendileri atamalıdır. Her halk kendi dilinde eğitim yapmalı, resmi işlemlerinde kendi dilini kullanmalıdır. Bütün gençlerini dağlara toplayıp öz savunma birliklerini oluşturmalıdır. Kendi halk mahkemelerini kurmalı, kendi vergilerini kendileri toplamalı, şehirlerinde, kasabalarında, köylerinde kimlik kontrolü yapmalı, mahalle aralarına hendekler kazmalı, yani bizdeki liberal faşistlerin ve PKK eşkiyasının deyimiyle “hendek siyaseti” uygulamalıdır. Ancak o zaman Amerika’daki ezilen halkların kardeşliği gerçekleşir. İşte o vakit Amerika’da tam demokrasi gerçekleşir. Amerika’da insan haklarının, kültürel çoğulculuğun, demokrasinin gerçekleşmesi için Amerikan baharı şarttır. Amerika’ya demokrasi götürmemiz lazım. Amerikan baharı ile kıpkırmızı çiçekler açması ve küreselleşmesi lazım.
Yaşasın Amerika’daki halkların özgürlük savaşı!

 

Kaynak:https://www.facebook.com/nurullah.cetin.75/posts/1271595699537630


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum