PKKlı devlet çalışanları tehlikesi

Ümit Özdağ yazdı.

PKKlı devlet çalışanları tehlikesi
12 Kasım 2016 - 10:20

Mardin Derik kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk PKK'nın odasına koyduğu bombayı uzaktan patlatması sonucunda şehit oldu. Bu PKK için yeni bir eylem tarzı. Böylece sadece bir kaymakamlık binasına değil, aynı zamanda kaymakamın odasına girebiliyor PKK'lılar.

2 sene önce Hükümeti devlet memuru ve hizmetli olarak çalışan PKK'lıları hızla tasfiye etmesinin zorunluluk olduğunu söyledim. Bunun üzerinde durulmadığını biliyoruz. Bundan sonra yapılması gereken hızla devlet memurları ...içindeki PKK'lılar ile ilgili gereken adımların atılmasıdır.

Öte yandan PKK bu tür "başarılı" cinayetlerin keyfine vararak tekrar tekrar aynı yönetimi dener. Bundan sonra güvenlik güçleri bu tür saldırılara karşı uyanık olmalıdır. PKK halen iki cephede faaliyetlerini sürdürüyor. Terör örgütü asıl ağırlığını Sincar-Kuzey Suriye arasındaki bölgeye odaklamış durumda. Bir yandan Amerikan Ordusu ile birlikte Rakka operasyonuna hazırlanıyor, öte yandan Irak ve İran destekli olarak, Türk Ordusu'nun Telafer'e yönelik bir operasyonuna karşı savaşa hazırlanıyor. Türkiye içinde ise halen çalışmaları ise derinden devam ediyor. Örgütün Nevruz münasebetiyle 81 ilde aynı anda büyük bir ayaklanma hazırlığı içinde olduğu söyleniyor. Tabii, bu tür bir büyük ayaklanma girişiminin arkasında yabancı istihbarat servislerinin olmaması mümkün değil. Türkiye'nin meselesi bugün BAŞKANLIK sistemi değil, ülkenin varlığı ve milletin dirliği. Buna odaklanması gereken ve geceleri uykusuz kalması gereken siyasetçilerin BAŞKANLIK rüyaları görmeleri Türkiye'nin bir kabus ile uyanmasına neden olacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum