İrem UZUN Yazdı: Çıplak Geldik Çıplak Gideceğiz

Yalnızlıktan da ötedir kalbinin duvarlarının ardında kendinden saklanmak…

İrem UZUN Yazdı: Çıplak Geldik Çıplak Gideceğiz
29 Mart 2018 - 09:58

Çıplak Geldik Çıplak Gideceğiz

Yalnızlıktan da ötedir kalbinin duvarlarının ardında kendinden saklanmak…

Seçimlerinden, yaşadığın hayattan ve etrafındakilerden emin olacaksın ki yarı yolda kalmayasın. Işıklarını kapatacaksın, sonra dönüp bakacaksın ardına. Karanlık günlere bile razı olacak kaç dostun var. Hayatındaki insanları özenle seçmiş, her birine farklı bir anlam yüklemiş olacaksın. Zamanın dur durak bilmeyen akışına kapılıp kendinden vazçgeçmeyeceksin. İsteklerini yerine getirmek için çaba veren, seçimlerine tarafsız eleştiride bulunan kişileri alacaksın hayatına ki çıkar ilişkin olmasın kimseyle. Birilerinin seni övmesi ile memnun olup böbürlenmeyecek önce kendinden memnun olacaksın. Düşüneceksin. Ben istediğim yerde miyim diye sorgulayacaksın. Eleştireceksin. Önce kendini eleştireceksin ki eksikliklerini başkası fark etmesin. Hissedeceksin. Bu hayatın gelip geçici olduğunu iliklerine kadar hissedeceksin ki yaşayamadım bu hayatı diye meyus düşüncelere kapılmayacaksın.

Dost, insanın aynasıdır. Sende gördüğünü sana yansıtacak kadar temiz kimseleri al hayatına. Kirli oyunlarını başına dolayacaklardan uzak kal ki kendini daha çabuk bulasın.

Işıklar söndüğünde kendi kendinden saklanmamak için biraz çaba göster. Kendine teşekkür etmek istiyorsan söndür ışıkları, konuş ruhunla. İnan kendine, güven. En çokta kendine yasla sırtını. Hayatı yaşarken uçurumdan düşmeye bir adım kadar yakınız fakat öylesine güzel bir iş ki yaşamak. Hayatın tadına varmak çok kolay aslında sen kendini tanıdıktan sonra. Bu uçsuz bucaksız hülyalara daldıran dünyaya çıplak geldik, çıplak göçeceğiz. Kulak ver kendine! Sana söylemek istediği çok şey var.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum