HATAY'DA PATLAMA MEYDANA GELDİ

HATAY'DA PATLAMA MEYDANA GELDİ
27 Ekim 2020 - 12:07

Hatay’ın İskenderun ilçe merkezinde patlama meydana geldi. Polislere ateş açan bir şahıs, yakalanacağını anlayınca kendini patlattı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hatay‘ın İskenderun ilçesi Fener Caddesi’nde bir patlama meydana geldi. Cadde araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Hatay’ın İskenderun ilçesinde canlı bomba kendini patlattı. Patlamanın ardından terör örgütü mensupları ile polis arasında çatışma çıktı.

BİR EMNİYET MÜDÜRÜ VE BİR ASTSUBAY YARALANDI

Aynı saatlerde Payas ilçesinde de Jandarma’nın kontrol noktasına silahlı saldırı oldu. İskenderun’da bir emniyet amiri, Payas’ta da bir astsubay yaralandı. İskenderun Fener Caddesinde canlı bomba kendini patlattı. Saat 21.00 sıralarında meydana gelen patlamada çevredeki işyerleri ve araçlar zarar gördü. Patlamanın ardından elinde uzun namlulu silah olduğu belirtilen terör örgütü üyesi ile polis arasında silahlı çatışma çıktı. Silahlı çatışmada bir polis otosu kurşunların hedefi oldu. Çatışmada bir emniyet amiri yaralandı.

“CAN KAYBI YAŞANMADI”

Hatay Valiliğinden patlamayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun’da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir.”

Kaynak: 
Kırım Haber Ajansı - QHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum