ERMENİSTAN SAVAŞ SUÇU İŞLİYOR. - BASIN AÇIKLAMASI

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerleri olan Goranboy, Terter, Ağdam ve Fuzuli bölgelerini hedef almayı sürdürdüğü bilinmektedir. Ermenistan'ın uluslararası savaş hukukunu hiçe sayan, Karabağ dışında sivil yerleşim yerlerine saldırarak insanlık suçu işleyerek, işgal ettiği savaş bölgesi dışına taşımaya çalışan Ermenistan, savaş ve insanlık suçu işlemektedir.

ERMENİSTAN SAVAŞ SUÇU İŞLİYOR. - BASIN AÇIKLAMASI
11 Ekim 2020 - 15:01

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerleri olan Goranboy, Terter, Ağdam ve Fuzuli bölgelerini hedef almayı sürdürdüğü bilinmektedir. Ermenistan'ın uluslararası savaş hukukunu hiçe sayan, Karabağ dışında sivil yerleşim yerlerine saldırarak insanlık suçu işleyerek, işgal ettiği savaş bölgesi dışına taşımaya çalışan Ermenistan, savaş ve insanlık suçu işlemektedir. İnsan Hakları Avrasya Formu olarak üye ülke sivil toplum kurukuşlar olarak bizler Ermenistanı kınıyor Birleşmiş Milletler aldığı kararlara sahip çıkmaya, insanlık adına bu kara lekeyi engellemeye davet ediyoruz. Abdullah Buksur İnsan Hakları Eksperti İnsan Hakları Avrasya Formu Gn. Sek.

Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sivil yerleşim yerleri olan Goranboy, Terter, Ağdam ve Fuzuli bölgelerini hedef almayı sürdürdüğü bilinmektedir.

Ermenistan'ın uluslararası savaş hukukunu hiçe sayan, Karabağ dışında sivil yerleşim yerlerine saldırarak insanlık suçu işleyerek, işgal ettiği savaş bölgesi dışına taşımaya çalışan Ermenistan, savaş ve insanlık suçu işlemektedir.

İnsan Hakları Avrasya Formu olarak üye ülke sivil toplum kurukuşlar olarak bizler Ermenistanı kınıyor Birleşmiş Milletler aldığı kararlara sahip çıkmaya, insanlık adına bu kara lekeyi engellemeye davet ediyoruz.
Abdullah Buksur
İnsan Hakları Eksperti
İnsan Hakları Avrasya Formu Gn. Sek.










Kaynak: https://asasmedya.info/
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum