ERMENİ ASKER İTİRAF ETTİ: 1500 PKK'LI KIŞLADA!

ERMENİ ASKER İTİRAF ETTİ: 1500 PKK'LI KIŞLADA!
24 Ekim 2020 - 11:50

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da Ermeni işgalindeki topraklarını işgalden kurtarmak için başlattığı operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Azerbaycan ordusu tarafından esir alınan bir Ermeni askerin söyledikleri ise bölücü terör örgütü PKK’nın Ermenistan ordusuna yardımını kanıtladı.

Azerbaycan ordusunun topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonda esir alınan Ermenistan askeri Albert Mikaelyan’ın bugün sorgulama görüntüleri ortaya çıktı. Mikaelyan, PKK’lı teröristlerin Dağlık Karabağ’da Ermenistan saflarında savaştığını itiraf etti.

PKK’LI TERÖRİSTLER KIŞLADA

Esir alınan asker Mikaelyan, sorgulama esnasında Ermenistan’ın Şirak eyaletinde doğduğunu ve askerlik için Dağlık Karabağ’a gönderildiğini ifade etti. Mikaelyan, kışlada paralı askerler dahil 1500 kişinin bulunduğunu belirterek, “Kışlada, paralı askerler de dahil 1500 kişi bulunuyordu. Paralı askerler aylık 600 dolar maaş alıyor ve sadece kendi dillerinde konuşuyorlar. 10-15 kişilik gruplara bölünen paralı askerler yerel koşulları öğreniyorlar ve savaşa hazırlanıyorlar.” diye konuştu.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum