ÇOCUKLARA TECAVÜZ İŞİNE ÜÇ ÖRNEK: FRANSA, KİLİSE VE PKK TARİKATLARI - Prof. Dr. Nurullah Çetin

ÇOCUKLARA TECAVÜZ İŞİNE ÜÇ ÖRNEK: FRANSA, KİLİSE VE PKK TARİKATLARI - Prof. Dr. Nurullah Çetin
22 Eylül 2020 - 19:54
Fransız oyuncu Andrea Bescond, France İnter radyo kanalına verdiği demeçte, Fransa’da her yıl 165 bin çocuğa tecavüz edildiğini ve her 4 günde bir ebeveynlerinin veya akrabalarının darbesiyle bir çocuğun öldüğünü söyledi. (https://www.ahaber.com.tr/.../fransiz-oyuncu-besconddan...)

Bir internet taraması yaparsanız dünya basınının, Avrupa'da, Amerika'da ve dünyanın her yerinde Kilise Tarikatının şefleri olan bazı papazların da binlerce çocuğa tecavüz ettiği haberleri ile dolu olduğunu görürsünüz. Elbette bütün papazları tecavüzcü olarak suçlayamayız ve Hristiyanlığın da tecavüzü emrettiğini söyleyemeyiz. Ama tecavüz işinin rakam olarak ürkütücü noktada olduğu görülüyor.(https://www.aa.com.tr/.../katolik-kilisesinin.../1405260)

PKK Tarikatı da, dağa kaldırdığı küçük yaşta bir sürü kız çocuğuna önce tecavüz ediyor sonra ölüme gönderiyor. Mesela şu türden haberler basında sıklıkla yer alıyor:

“PKK'nın 'tecavüz üssü'ne dönüşen Kandil'e götürülen kız çocukları ile kadın teröristler kamplarda taciz, tecavüz ve infazlarla karşı karşıya kalıyor. Kadınların yüzde 90'ına ilk 30 gün içinde aralarında elebaşlarının olduğu teröristler tecavüz ediyor. Bugüne kadar binden fazla kadın kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu, kaçamayanlar da kurtuluşu intiharda buluyor.“(https://www.sabah.com.tr/.../kandilde-tecavuz-dehseti...)

Demek ki çocuklara, kızlara, kadınlara tecavüz işi sadece bazı Müslüman görünen tarikat şeyhlerinin işi değilmiş. Tecavüzcü tarikat şeyhlerini, hocalarını sonuna kadar eleştirelim, hatta idam edelim; ama bunun suçunu İslam’a yüklemeyelim. Zira İslam, bu tür tecavüz işine herkesten çok karşı çıkıyor ve en ağır cezaları öngörüyor. Amerika, İsrail ve Avrupa ortak üretimi ve beslemesi pis tarikat şeyhleri, tertemiz İslam’ı kirletemez.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum