Atatürk'e Aleyhine Çalışan Ermeni Lobisine Karşı Tepkiler Artıyor

Savaş çığırtkanı liderlerin Dünya’yı hegemonyası altına almaya kalkıştığı yıllarda, "Yurtta barış dünyada barış" anlayışıyla hareket etmiş, Türk milletinin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’e karşı sözde Ermeni iddialarıyla hareket ederek Atatürk’ü savaş suçlusu göstermeye çalışanların hesaplarına ortak olarak, Atatürk dizisini yayından kaldırmaya çalışan @DisneyPlusTR yönetimini kurumsal davranmaya davet ediyoruz.

Atatürk'e Aleyhine Çalışan Ermeni Lobisine Karşı Tepkiler Artıyor
28 Temmuz 2023 - 21:49 - Güncelleme: 04 Ağustos 2023 - 21:36
Global ve kurumsal bir şirket olduğuna inandığımız Disney Plus’ın, Ermeni diaspora lobilerinin mesnetsiz ithamlarının etkisiyle Atatürk’ümüzün hayatından kesitler sunan ve 29 Ekim 2023’te yayımlamayı planladığı bir diziyi dünya yayınından çekme kararı aldığı hakkındaki haberleri üzülerek öğrendik. Ermeni lobileri, Türk ve Türkiye aleyhindeki faaliyetlerine ara vermiyorlar. Türk milletine, Türkiye'ye ve Atatürk'e karşı yürütülen bütün bu faaliyetler karşısında milletimizin sessiz kalması beklenemez.
Atatürk, imparatorluk küllerinden bir devlet ortaya çıkardığı gibi tüm mazlum devletlerin sömürgecilik ve yayılmacılık karşıtı, özgürlük mücadelesinin manevi önderidir. Milletlerin barış içinde yaşaması için mücadele vermiş ve bunun kalıcılığını tesise çabalamıştır. Atatürk’ün askerî ve siyasî dehasıyla baş edemeyenler, Lozan Barış Antlaşmasının 100. yılında, kurtarıcımız ve yol başçımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü karalayarak siyasî başarımızı gölgelemek istiyorlar.
Atatürk’ün propaganda ve lobi çalışmalarına alet edilmek istenmesi, insanlık suçuyla eşdeğerdir. Aziz Türk milletinin de asılsız bir iddia hatta iftira ile itham edilmesini kabul edemeyiz. Tarih ve belgeler ortadadır. Türk milletinin savaşlarda yaşadığı acıları, bizzat kapı komşularının yaptığı katliamları ve başına gelenleri unuttuğu zannedilmesin. Bu aziz milletin suskunluğu, asaletindendir.
Ermeni lobi gruplarının, Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin hızla gelişmesi ve iyileşmesinden rahatsızlık duyma nedenlerini biliyoruz. Bu kibirli ve düşmanca tavırdan da anlaşılıyor ki, kendilerine 'modern' dünyada hayalî bir hayat oluşturan diaspora Ermenileri, Ermenistan’da yaşayan Ermeni halkının huzurunu düşünmüyorlar.
Atatürk’e yönelik her türlü iftirayı ise şiddetle reddediyor ve tüm suçlamaları misliyle lobicilik faaliyeti yapan gruplara iade ediyoruz. Global ve kurumsal bir şirket olduğunu düşündüğümüz Disney Plus’tan, mesnetsiz ithamlarla baş edememe gerekçesiyle Atatürk’ümüzün hayatından kesitler sunan bir diziyi dünya yayınından çekme kararı olduğuna dair haberlere karşı açıklama bekliyoruz. Böyle bir durum varsa, Disney Plus’ı bu lobi faaliyetlerine karşı kurumsal bir tavır sergilemeye ve dizinin global yayınını gerçekleştirmeye çağırıyoruz. Dünyanın tüm mazlum milletleri, Atatürk’ün hayatından kesitler içeren diziyi izlemeyi ve feyz almayı hak ediyor.
İletişim ve özgürlükler çağında, abonelik iptalleriyle tehdit yerine Türk milletinin hassasiyetini duyurarak iletişim kanallarını açık tutmayı tercih ediyoruz.
Destek verenler

@MilliDusunceMDM
@turkocagiankara
@turkocaklari
@bisavvakfi2000
@rubasam
@SodimerTr
@tarihistan2
@Tarsam_org
@Temizsiyasetp
@TamgaTurk
@nigdeturkocagi
@ajans_muhbir
@kirmizilar_
@AvazStratej
@rumelibalkanfed
@umayana_tdkb
@bir__der
@ktkdmerkez
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum