TÜRKMEN VEKİLLERDEN KERKÜK VALİLİĞİNE ZİYARET

TÜRKMEN VEKİLLERDEN KERKÜK VALİLİĞİNE ZİYARET
30 Ocak 2020 - 00:01

Türkmen milletvekillerinden oluşan bir heyet, vatandaşların şikayetlerini ulaştırmak için Kerkük Valiliğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette, Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi’nin yanında Ahmet Haydar ve Hatice Türkmen de hazır bulundu. Türkmen Milletvekilleri, gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, Kerkük Vali Yardımcısı Ali Hummadi ile bir araya geldi. Kerkük şehrinde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında görüşüldü.

ITC Başkanı Erşat Salihi, Kerkük Net’e yaptığı açıklamada, “Kerkük’te yaşayan halkımızın hizmeti için tek bir el olmamız şarttır. Tek önceliğimiz, halkımıza hizmet ve şehirdeki etnik yapıya göre görevlerin eşit şekilde dağılmasıdır.” dedi. Kerkük Net’e konuşan Türkmen Milletvekili Ahmet Haydar da, ”Gerçekleşen projeleri kontrol etmek için Türkmen vekiller olarak Kerkük Valiliğine bir ziyaret gerçekleştirdik.” dedi.

Öte yandan Kerkük Vali Yardımcısı Ali Hummadi, Türkmen Milletvekillerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür dileklerini iletti.

Kaynak: https://qha.com.tr/haberler/turkmen-vekillerden-kerkuk-valiligine-ziyaret/152878/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum