SENİNLEYİZ TÜRKİYE SENİNLEYİZ İZMİR - Elturan Musayev

SENİNLEYİZ TÜRKİYE SENİNLEYİZ İZMİR - Elturan Musayev
03 Kasım 2020 - 17:23
Beklemediğimiz ağır faciadır. Karabağ yaramız kan ağlarken, kardeş Türkiye'deki deprem de her birimizi sarstı. Yüce Yaradan, sabrımızı, inancımızı ve O'na olan inancımızı bir kez daha test etti.
Millet olarak bu zor ve acılı sınavdan gurur ve kararlılıkla çıkacağız. Sevgili Türkiye, Yanınızdayız, Sizinleyiz, BİR MİLLET VE İKİ DEVLETİZ. Ve zor anlarda devlet olabilmekteyiz.
Her Azerbaycan Türkünün kalbi İZMİR için atar, sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz aynıdır.
Bugün Azerbaycan'daki şehit anneleri de İzmir şehitlerinin yasını tutuyor. Şehit olan oğluyla aynı zamanda, yanan kalbinde kardeşinin acısını yaşar ve hisseder. Bu millet, depremlere ve düşmana yenilmezdir. Böyle annelere sahip olan millet her zaman galip gelir.
Bugün bayraklarımız çiftler halinde dalgalanıyor, evlerimizde de hüznümüz ve kederimiz aynı yaşanıyor.
Yüce Allah'tan yaralıları iyileştirmesini istiyor, ölen kardeşlerimize en derin taziyelerimizi iletiyoruz.
Her yer İzmir Her yer Karabağ'dır. Her yer kardeşçe birlik, her yer kardeşçe kederdir.
Türkiye ve Azerbaycan liderlerinin dünya siyasetinde ve bölgedeki istisnai rolü, ülkelerimizi istemeyen Türkiye düşmanı Fransa'yı itmiştir. Daha tımarhanelik olacaklar.
Bugün Türkiye'nin ele bir şehri bir köyü yok ki orada arkadaşımız, kardeşimiz ve akrabamız olmasın.
Deprem anından itibaren herkes telefonlarına sarıldı ve deprem bölgesinde yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Çok etkileyici, dramatik bir andı. Her birimiz bu şokları hissettik ve yaşadık. Bunun bir açıklaması yok.
Enkaz'ın altında canlarımız varken uyuyamıyoruz Türk televizyonlarını heyecanla izliyor, hayatta kalan her kardeşimiz için seviniyoruz.
SENİNLEYİK TÜRKİYEM, SENİNLEYİK İZMİR.
ASAS MEDYA yazarları olarak depremden değerli ablamız Nigar Ogeday’ın, Hasan Barın hocamızın ve çok değerli hocamız Mulazim beyin atlattığı için çok mutluyuz. Ancak hala orada olan diğer kardeşlerimiz için çok endişeliyiz.
Bu millet birlikte dünya tarihini ve bölgemizi uçuruma sürükleyen emperyalist güçlerin niyetlerini bozmaktan gururla yürüyoruz. Kahramanlık salnameleri yaratır. Tüm Türk düşmanlarını korkutuyor.
Biliyorsunuz, Türklere düşman olan tüm devletler bize sadece maddi çıkarları için saldırıyorlar. Ancak Türkiye ile Azerbaycan'ın birliği maddi değil manevi değerlere dayanmaktadır, bu nedenle birliğimizin önünde hiçbir güç duramaz.
BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ.
KIYAMETE KADAR BİRLİKTE OLACAĞIZ, BİRLİK OLACAĞIZ.
TANRI TÜRKLERİ KORUSUN.

Kaynak: ASASMEDYA - Haberler
asasmedya.info

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum