MEHMETÇİĞ'İN TEZKERESİ KARDEŞLİĞİN HİKÂYESİ - Elturan Musayev

MEHMETÇİĞ'İN TEZKERESİ KARDEŞLİĞİN HİKÂYESİ - Elturan Musayev
21 Kasım 2020 - 11:05

Rusya ve Azerbaycan Cumhurbaşkanları arasında imzalanan Karabağ savaşının sona ermesiyle işgalci düşmanın Lâçin, Kelbecer ve Ağdam'dan çekilmesi, Rus barış güçlerinin bölgeye getirilmesi, tüm topraklarımızda egemenliğimizin ve toprak bütünlüğümüzün sağlanması sevinç ve büyük bir coşkuyla karşılanmış, tarihimizde büyük bir tarihsel zafer olarak yazılmıştır. Ne yazık ki büyük zaferimizi hazmedemeyen Rus-Ermeni maşalar, halkımızın altını oyarak ve ülkemizin Rusya tarafından yeniden işgal edildiğini söyleyerek toplumumuzda çatışma ve panik yaratmak ve yaranmış fırsattan kullanarak son yılların en büyük başarısı olan devlet milli birliğimizi bozmak istemişler. Bununla da düşmanları mutlu ederek kazanırken yenilgimize zemin hazırlamak istemişler.  Bir yandan Avrupa'nın yemek artıkları Soros'un çocukları, kaos ve nefretle beslenen adını  "milli" ve "yerli" diyen ülkenin zor günlerinde ülkeden kaçan geylerin diyarında kendilerine diyar salan hainler.  YouTube üzerinden insanlarımızda cesaret kırmaya çalışıyor. Ellerinde  "bayrak " ediyorlar ki, Türkiye ordusu bölgede olmayacak ve barışı koruma misyonu temsil edilmiyor. Ve biraz daha ileri gidip ya Azerbaycan'ın Türkiye'ye ihanet ettiğini ya da Türkiye'nin Azerbaycan'a sırtını döndüğünü söylüyorlar.

AVUCUNUZU YALARSINIZ.

TÜRKİYE HEM MASA DA HEM DE SÜLHMERAMLI OLARAK YANIMIZDADIR.

Bunun en büyük kanıtı onları hayal kırıklığına uğratacaktır.

17 NOYABR TARİHİNDE TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TÜRK ORDUSUNUN QARABAĞ DA SÜLH MERAMLİ KISMINDA KATILMAK İÇİN AZERBAYCAN DA BÜYÜK HARB KONTİNGENTLE TEMSİL EDİLMEK VE ARAZİYE KONTROL EDEBİLİNMESİNİ TASDİK EDEN QERARNAMENİ KABUL ETMİŞDİR.

Evet, bu gerçek bir zaferdir. Hem masada hem de savaşta. İki Türk ülkesinin liderleri, büyük siyasi başarıların mimarları İlham Aliyev ve Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkürler.

Bak böyle.

Sevgili kardeşlerim!

Türk ordusu dünyaya ve Macronlaşmış Avrupa'ya inat geliyor. Ve hem de sonsuza kadar. Şu andan itibaren, hiçbir kuvvet biz kardeşleri ayıramayacak veya tecrit edemeyecek veya tekliye bilmeyecek. CAN KARDEŞLERİMİZ, KAN KARDEŞLERİMİZ, MEHMETCHİ'İMİZİ KARŞILAMAYA HAZIRLANIN.

Öyle bir karşılayalım ki, arkadaşlar mutlu olsun düşmanlar patlasın. 

Sonunda. Soros'un parasını yiyen aptallar, size o parayı geri vermek isteyecek ağalarınız. Bunu düşündünüz mü?

ASASMEDYA - Haberler

asasmedya.info

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum