Manisa Tenisçilerinden Büyük Başarı

Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İl Gençlik Spor Kulübünün Tenis Sporcularından Büyük Başarı!

Manisa Tenisçilerinden Büyük Başarı
22 Ocak 2016 - 21:49 - Güncelleme: 22 Ocak 2016 - 21:55

Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İl Gençlik Spor Kulübünün Tenis Sporcularından Büyük Başarı!

2015 yılında Manisa’da İl Gençlik Spor Kulübünde başlayan Performans Tenis sporcularının çalışmaları meyvesini vermeye başladı.

Manisa İl Gençlik Spor Kulübü bünyesinde görev yapan antrenörler Soner Arıburnu ve Arzu Testi Kaplaş gözetim ve denetiminde başlayan  “Performans Grubu” tenis sporcuları Oğuz Kağan YENGİN, Alara DUMAN ve Selin İNKAÇ’tan oluşan sporcular başarıdan başarıya koşuyor.

Eylül 2015 tarihinde İzmir’de gerçekleştirilen turnuvada kazanılan başarılardan sonra 16-19 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Marmaris Tenis Akademisi Turnuvasında Oğuz Kağan YENGİN 10 yaş erkekler birincisi oldu. Ege Bölgesinden yoğun katılımın gerçekleştiği Marmaris Tenis Akademisi Turnuvası Muğla ve Marmaris’te gerçekleştirildi.

Bölge basını ve antrenörlerinin ilgisini çekmeyi başaran ve adından övgüyle söz ettiren Oğuz Kağan YENGİN için: “ Geleceğin önemli tenisçileri arasında yer almaya aday bir sporcu.” “ Manisa’nın adını duyurdu tebrik ederiz.”  “Manisa İl Gençlik Kulübü Tenis Sporcu ve antrenörlerini kutlarız.” Şeklinde yorumlar yapıldı.

2015 tarihinde kurulan Performans Grubu Tenis Sporcuları antrenörleri gözetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tenis Dağcılık Kulübü kortlarında çalışmalarını aralıksız devam eden genç tenisçiler Manisa’da yetişen ilk tenis sporcuları olarak da dikkat çekiyor.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle hizmet veren İl Gençlik Spor Kulübü Tenis Sporcularının Manisa’dan başlayan yolculuğunda en önemli istekleri kendilere ait tenis kortlarına sahip olmak…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • S.Akgül
    8 yıl önce

    Minik sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.. Umarım kendilerine ait tenis kortlarına sahip olurlar..

  • Erdem ÇIRAK
    8 yıl önce

    Manisa da yetişen tenis sporcuları olmaları güzel.. Antrenörleri ve kendilerinin başarılarının devamını diliyorum. Ama MANİSA da YETİŞEN İLK TENİS SPORCULARI DEĞİLLER.. Biraz daha araştırma yapılmalı. Çünkü Manisa da Turnuvalara giden, derece elde eden diğer sporcu ve antrenörlerine de ayıp edilmemiş olur....