FLAŞ HABER

KARA HARP OKULUNDAN MEZUN OLAN AZERBAYCANLI ŞEHİTLER RAHMET ANILDI

KARA HARP OKULUNDAN MEZUN OLAN AZERBAYCANLI ŞEHİTLER RAHMET ANILDI
10 Aralık 2020 - 00:40

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu mezunu olan ve Azerbaycan’ın tarihi Karabağ harekatında şehit düşen askerler rahmetle anıldı. Kara Harp Okulu, şehit olan 3 asker için taziye mesajı yayımladı.

Azerbaycan’ın Karabağ’da Ermeni işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı harekatta şehit olan Piyade Kurmay Albay Babek Semidli, Topçu Binbaşı Ferid Alekberov ve Piyade Yüzbaşı Samir Mikayıllı, mezun oldukları Kara Harp Okulu tarafından unutulmadı.

“AZERBAYCAN SİLAHLI KUVVETLERİ VE ASİL TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ”

Harp okulunun resmi internet sitesinden bugün paylaşılan mesajda, “Kara Harp Okulu 1997 yılı mezunu Piyade Kurmay Albay Babek SEMİDLİ 23.11 2020 tarihinde, 2004 yılı mezunu Topçu Binbaşı Ferid ALEKBEROV 08.11.2020 tarihinde, 2014 yılı mezunu Piyade Yüzbaşı Samir MİKAYILLI 09.11.2020 tarihinde Karabağ’ın işgalden kurtuluşu operasyonu esnasında şehit olmuşlardır. KHO mezunu Azerbaycanlı şehitlerimiz nezdinde Karabağ’ın kurtuluşu esnasında canlarını veren tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile asil Türk Milletine başsağlığı dileriz.” denildi.

https://qha.com.tr

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları
00:50