İSTİKLAL, İSYANLA GELİR - Prof. Dr. Nurullah Çetin

İSTİKLAL, İSYANLA GELİR - Prof. Dr. Nurullah Çetin
23 Ekim 2019 - 23:15

İSTİKLAL, İSYANLA GELİR

Resimde gördüğünüz gibi dev, sert, diri ve ulu ağacın kuruması için gövdesinin dibine kadar beton döşemişler. Ancak yaşama iradesi, özgüveni, azmi, kararlılığı olan ağaç, çevresinden dibine kadar döşenen kalleşçe kuşatmayı, köklerinin ulaştığı en uca kadar yarma ve parçalama başarısını göstermiştir. İstiklalini isyanla gerçekleştirmiştir. Zira yaşamak için köklerinin uzandığı yere kadar bu kuşatmayı yarmak ve paramparça etmek zorundadır.

Bu ağaç biziz. Türk milleti olarak biz de uzun yıllar öncesinden beri Haçlı Siyonist kalleşler tarafından sinsi sinsi, yumuşak yumuşak, siyasi siyasi, ekonomik ekonomik, kültürel kültürel kuşatıldık, kuşatılmaya devam ediyoruz.

*Coğrafi olarak Yunan bir taraftan, Amerika ve İsrail Suriye, Irak ve Türkiye PKK’larını kiralık katil olarak kullanarak bir taraftan kuşatma faaliyetlerini yoğunlaştırdılar. Amerika ve İsrail yani Haçlı Siyonist kuşatmasının yeni yeni farkına vardık ve bir hamleyle, son harekatlarla bu kuşatmayı darmadağın etme iradesini ortaya koyduk. Bu işi cephede başardık, başarıyoruz ama yetmez; masada da mutlaka cephedeki kazanımlarımızın gereği olarak istediğimiz sonuca ulaştırmak zorundayız.

*Tazimat’tan bu yana kültürel ve ideolojik kuşatma çok daha derinlerden başlatıldı ama giderek görünen yüzeylere taşındı. Amaç Müslümanlık ve Türklük ana köklerini kurutarak Türk milleti gövdesini kolayca devirebilmekti. Avrupa’dan, Amerika’dan, Rusya ve Çin’den yoğun bir kültürel ve ideolojik bombardımana uğradık. Türk milleti ulu çınarının etrafına, gövdesinin dibine kadar liberalizm, kapitalizm, komünizm, ateizm, deizm, hedonizm, enternasyonalizm, kozmopolitizm beton taşları döşendi.

Bu taşlar bizim ruh kökümüzü, sapasağlam İslam imanımızı, çelikten bir iradeye dönüşen Türk milliyetçiliği köklerimizi tehdit etmekten ileriye geçmiş; bu ilki ana kökümüzü kurutmaya başlamıştır. Türkiye, Irak ve Suriye’deki PKK’lara karşı kararlı bir şekilde başlattığımız harekatlarımıza ayrıca kültürel ve ideolojik kuşatmayı yarmak için mutlaka planlı, projeli, akıllı, sistemli, kararlı ve iradeli bir şekilde “Hilal Harekatı” başlatmak zorundayız.

*Ayrıca yüzbinlerce yabancı emperyalist şirket, bütün ekonomik kaynaklarımıza, işletmelerimize, fabrikalarımıza, topraklarımıza, madenlerimize, pazarımıza çöreklenerek burnumuzun dibine kadar sömürü beton taşlarını döşediler. Bunlar da Türk ulu çınarının ekonomik köklerini kurutmaktadır. Bu kuşatmayı yarmak için de köklü bir ekonomik cihad başlatmalı, her alanda hızlı ve planlı bir üretim ekonomisine geçerek, her türlü bilim ve teknolojiye hızla sahip olarak eskiden olduğu gibi kendi kendisine yeten ülkeler arasına girmeliyiz.

*Türk istiklali, bütün Haçlı Siyonist kuşatmalara isyanla gelir.

*Resimdeki ağaçta görüldüğü gibi Türk ulu çınarı da yer altında çürümeye, kurumaya maruz bırakılmış bütün siyasi, kültürel, ideolojik, dinî, millî, ekonomik, askerî, bilimsel ve teknolojik köklerini kuvvetlendirerek üzerine döşenen bütün emperyalist Haçlı Siyonist beton taşlarını paramparça ederek gün yüzüne çıkmalı ve güçlü damarlar olarak kendini göstermelidir.

*Ya olacağız, ya öleceğiz, üçüncü ara bir seçenek yoktur.

Prof. Dr.  Nurullah Çetin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum