Hainlere Destek…

Hainlere içeriden destek

Hainlere Destek…
09 Mart 2016 - 12:46 - Güncelleme: 11 Mart 2016 - 15:59

Hainlere Destek…

Hainlere destek devam ediyor.

Bu Toprakların düşmanları çok, sayabildiğin kadar ülke say,silah destekleri, eleman destekleri, masa üstü projeler …evet bunların hepsi bir gerçek…

Fakat bir gerçek daha var ki uzaklara gitmeye gerek yok.  Onlar kendi içimizde yanımızda, medyada, açık açık bölücülere destek oluyor. Türk Devletini ve Güvenlik güçlerini kötülüyor, suçluyor,  aleyhimize içte ve dışta kamuoyu oluşturuyorlar.

Bunlardan biri de T24 isimli internet gazetesinde köşe yazılarında yayınlanan, bir bayanın yazısı

Bu bayan Cizre’ye gitmiş izlenimlerini yazıyor, yazının ismi:  Cizre'deki evlerin içinden: 'Kızlar biz geldik siz yoktunuz' , yerlerde sergilenen kadın çamaşırları!..

Yazıda geçen söylemlere bir bakın neler yazmış bu bayan: görülse bile yazılmayan daha vahim şeyler var. Size onları gösterelim” diyor.

Binanın içinde bizden başka hasar tespiti yapan belediye çalışanları ve sivil toplum örgütlerinden insanlar var.

Özel harekâtçılar bu daireleri kullanmışlar. Dairelerden birine giriyoruz.

Yanımdaki genç Cizre’de tahrip edilen tüm evlerde öncelikle kadınların iç çamaşırlarının sergilendiğini söylüyor. Kadın iç çamaşırlarının arasında kadın resimleri de görüyoruz. Oraya buraya atılmış kullanılmış prezervatifler var.

Değerli eşyaların ise hepsi çalınmış. Bir adam, çocuğun kumbarasındaki demir paraların bile götürüldüğünü söylüyor.

Evdeki plazma TV yok, o muhtemelen götürülmüş.

Çatıya bir Türk bayrağı asılmış.

Bu nasıl bir ruh hâli, nasıl bir manyaklık, nasıl bir sapkınlık… Bu evlerde neler oldu? Cizre’de kapalı kapılar ardında insanların taciz edildiği ve bazılarına tecavüz de edildiğine ilişkin hikâyeler de anlatılıyor.

 

Bu bayan, yukarıda şekilde o kadar  fantaziler anlatıyor ki hepsi de varsayımlara dayalı. O rezaletleri kim yaptı? o çamaşırları kim koydu bir şeyler ima ediyor belli, hatta plazma televizyonları bile güvenlik güçleri cebine koymuş sanırsınız. Hatta ima etmiyor, tarif ediyor ve hedef gösteriyor...

Herhalde bu cürümler işlenirken o bayan da oradaydı. Şu an görünmeyen failleri hemen biçimlendiriyor! Senoryalaştırıyor.

Bunlar, Teröristlerin, hainlerin, propaganda ve reklamını yaparlar. İnsanlık adına hareket ettiğini iddia ederler, Biraz da bu hainlerin yaptıklarını da bir dile getirseniz diyeceğim, fakat  bu konuda yabir  fikriniz yoktur, bilmiyorsunuzdur! Veya birilerini üzmek istemiyor veya getirilerden olmak istemiyorsunuzdur, onu bilemem…

Türk Bayrağından rahatsız olursunuz, teröre destekleyenlerle keşif yaparsınız. Acaba Sizin için, yazdıklarınızın bir vicdani sorumluluğu olduğu ne kadar önemli?

Zaten siz yolunuza devam edersiniz…

 

Tuğrul Can

 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum