ESTERGON KALESİ'NDE RESTORAN YANGINI: YAPI TAMAMEN KÜLE DÖNDÜ!

ESTERGON KALESİ'NDE RESTORAN YANGINI: YAPI TAMAMEN KÜLE DÖNDÜ!
07 Ekim 2020 - 22:55

Ankara Keçiören’de bulunan Estergon Kalesi isimli yapıdaki bir restoranda dün gece geç saatlerde elektrik kaçağı kaynaklı bir yangın çıktı. Yangında restorandan geri sadece küller kalırken, kalenin duvarları da hasar gördü.

Ankara’nın Keçiören ilçesi bulunan Estergon Kalesi’ndeki restoranda yangın meydana geldi. 6 Ekim 2020’yi 7 Ekim 2020’ye bağlayan gece çıkan yangının nedeni henüz belirlenemedi. İşyerindeki keçe, halı, kilim gibi eşyaların tutuşması sonucu kısa sürede büyüdü. Metrelerce yüksekliğe ulaşan alevler, ilçenin birçok noktasından görüldü.

BAŞKAN ALTINOK, ESTERGON KALESİ’NDEKİ YANGINLA İLGİLİ KONUŞTU

Kaledeki yangında zarar gören Özbekistan’a ait yöresel lezzetlerin yapıldığı Semerkand Sofrası isimli restoranla ilgili konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Dün gece Estergon Kalemizin yanındaki Semerkand Sofrasında meydana gelen yangın hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Gerekli adımları atıyoruz, atacağız. Özbekistan medeniyetimizin merkezi olan bu sofrayı en kısa zamanda yeniden teneffüs etmeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum