Bollywood yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetlisi olarak yeni filmi "Secret Superstar" filminin tanıtımı amacıyla İstanbul'a geldi.

Bollywood yıldızı Aamir Khan Türkiye'de
08 Ekim 2017 - 18:05 - Güncelleme: 09 Ekim 2017 - 13:11

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetlisi olarak yeni filmi "Secret Superstar" filminin tanıtımı amacıyla İstanbul'a gelen Bollywood yıldızı Aamir Khan, "Ben bir senaryoyu okurken, filmi izleyen bir izleyici gibi oluyorum ve yine okurken eğer beni heyecanlandırırsa, duygularıma dokunursa, yapımcı ya da oyuncu olarak bir parçası olmak isteyip ona yöneliyorum. Tercihlerim benim kişiliğimin bir yansıması." dedi.

Fairmont Quasar Hotel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan sanatçı, Türkiye'de olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Birkaç yıldır gerçekten buraya gelmeyi istiyordum. Özellikle birkaç yıl önce Türkiye'de filmlerimi izleyen genç dostlarımdan sosyal medyada sık sık mesajlar almaya başladım. Filmlerimi izlediklerini bilmiyordum. Çok mutlu oldum. Sürekli olarak beni davet etmeye devam ettiler. O zamandan beridir buraya gelmeyi düşünüyordum." diye konuştu.

TRT Haber

                                                                                                                         

                                                                                                              Gizli Kamera

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum