Balta Dergi Eylül Sayısı Çıktı!

Balta Derginin Eylül sayısı okuyucularıyla buluştu. 7. sayısının kapağıda söz yazarı, şair ve besteci Ali Tekintüre’ye yer ayıran derginin takdim yazısı ise şöyle;

Balta Dergi Eylül Sayısı Çıktı!
09 Eylül 2019 - 23:56

Balta Derginin Eylül sayısı okuyucularıyla buluştu. 7. sayısının kapağıda söz yazarı, şair ve besteci Ali Tekintüre’ye yer ayıran derginin takdim yazısı ise şöyle;

Balta Dergi Eylül sayısının kapağında şair, söz yazarı ve besteci Ali Tekintüre’ye yer ayırdık. Harun Bora Tunç hayat hikâyesini sizler için derledi. Yazdığı birbirinden güzel sözlerle çoğumuzun bir dönem acısına ortak olan yazarın biyografisi eminiz ki, hatıralarınızı canlandıracak, eski sevgilinizi arayacak olursanız lütfen dergimizi tavsiye ediniz.

Şair mevsiminin taze ayında Metehan Tanyıldız, Soner Ataibiş, Suat Çakıroğlu, Tayfun Öztürk, Erhan Vural ve Soner Kandemir birbirinden güzel şiirleriyle bizlerle. Eylül sayımızda Elif Davarcı, Derviş Bozkurt ve Doğukan Danış ise kaleme aldığı öyküleriyle hayal dünyamızda yeni kapılar aralıyor. Zeynep Kaplan ve Fatma Dicle Karabınar denemeleriyle hayata karşı takındığımız tavrı yeniden sorgulayacak. Alper Şahin, Metin Köse’yle gerçekleştirdiği röportajla Zonguldak maden işçilerinin yaşayışlarına yazarın eserleri üzerinden dikkat çekecek, Tamer Sağcan hakikati sorgularken, Engin Topuz edebiyatımızın unutulan köşesinde tozlanmış bir fotoğraf karesini bizlere anlatacak. Metin Savaş ise hepimizi Thomas Bernhard’ın Kireç Ocağı’ndan içeri davet edecek.

Bu ayki takdim yazımızın son sözlerini tüketmeden evvel öğrenim hayatına devam eden okurlarımıza yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileriz. Okulu asınız, dersi kaynatınız, gerekirse sınav haftasına kadar yatıp bir gece öncesinde çalışınız ama okumayı sakın aksatmayınız. Biz cebindeki son parayı kitaba yatıracak nesiller için önümüzdeki günlerde yine burada olacağız. Hoşça kalınız.

Şimdi

#BaltaKuşanacak

Balta Dergi Eylül Sayısı çıktı.

Yeraltının Sesi: Ali Tekintüre - Harun Bora Tunç

Bir Fotoğrafın Öyküsü - Engin Topuz

İçimizdeki Ötekilik - Zeynep Kaplan

Uzun Gecenin Şiiri - Erhan Vural

Muhtemel Son - Soner Ataibiş

Vakit Geldiğinde - Doğukan Danış

Ecmel - Elif Davarcı

Rüzgâr - Enverzade Soner Kandemir

Cirmimiz Kadar Yaptıklarımızın Cürmü - Fatma Dicle Karabınar

Hakikati Ararken - Tamer Sağcan

Buzlu Camların Ardındaki İnsanlık - Metin Savaş

Sevgili Mi Daha Zalim, Yoksa Amerika Mı? - Metehan Tanyıldız

Eski Bir Alışkanlık - Derviş Bozkurt

Metin Köse ile Söyleşi - Alper Şahin

Sevmek - Tayfun Öztürk

Kitapçınızdan sipariş edebilirsiniz.

Satış noktaları için ; https://www.baltadergi.com/satis-noktalari/

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum