Türk Dünyasına İz Bırakanlar Programı Muhteşem Kapanışla Sona Erdi

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi, "Türk Dünyasında İz Bırakanlar" Programıyla Azebaycan ve Türkiye'yi İki Önemli Şahsiyetle bir araya getirdi.

Türk Dünyasına İz Bırakanlar Programı Muhteşem Kapanışla Sona Erdi
22 Ekim 2017 - 10:25

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi, "Türk Dünyasında İz Bırakanlar" Proramıyla Azebaycan ve Türkiye'yi İki Önemli Şahsiyetle bir araya getirdi.
Bahtiyar Vahapzâde ve Abdurrahim Karakoç'un şiirlerinden bestelenen Türküler eşliğinde gerçekleşen program Manisa ve çevre illerden gelenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Manisa Şubesi’nin düzenlenen Türk Dünyası’nda İz Bırakanlar Bahtiyar Vahapzade – Abdurrahim Karakoç Şiirleri ve Türküleri Gecesi Programı bu akşam saat 20.00’da Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Azerbaycan’dan 20 Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığından 20 sanatçı olmak üzere toplam 40 sanatçının Vahapzade ve Karakoç’un eserlerini okuyup, seslendirecekleri gece TRT ve Azerbaycan devlet kanalları olmak üzere yerel ve bölgesel TV kanallarından da canlı olarak yayınlanan program TDED Manisa Şubesi başkanı Doç.Dr. Selçuk Özdağ'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum