AK Parti'de Binali Yıldırım dönemi..

AK Parti'nin Yeni Genel Başkan ve Başbakan Adayı Binali Yıldırım açıklama yaptı...

AK Parti'de Binali Yıldırım dönemi..
19 Mayıs 2016 - 18:04

İşte Binali Yıldırımın konuşmasının satırbaşları:
Aklıma bir şey geldi, temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş kürsüye çıkmış bakmış ki konuşması yok. Dönmüş demiş ki buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben, şimdi artık Allah biliyor.

Çok değerli yol arkadaşlarım, partimizin 19 Mayıs 1919'da Samsun'da doğan milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen güneş gibi 14 Ağustos 2001 tarihinde milletimizin aydınlık geleceğini müjdeleyen bir meşale olduğunu paylaşmak istiyorum.

GURURUN EN YÜKSEĞİ
22 Mayıs'da Olağanüstü Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili tüm kademedeki arkadaşlarımız hazırlıklarını tamamladı.  demokrasi şölenine, büyük kongreye hazır.

Kurucularından biri olmaktan her zamana onur duyduğum Ak Parti'nin genel başkan adaylığına layık görülmek benim için gururların en yükseği aynı zamanda sorumluluktur.

DAVUTOĞLU'NA TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerde dolayı partimiz adına teşekkür ediyorum. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan devraldığı bayrağı bugünlere başarı ile getirmiştir.

Kurucularından biri olmaktan her zamana onur duyduğum Ak Parti'nin genel başkan adaylığına layık görülmek benim için gururların en yükseği aynı zamanda sorumluluktur.

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ
Şunu herkes bilmelidir, AK Parti bir dava partisidir. Milletin geleceğini inşa etme, geçmişini koruyarak geleceğe yürüyen partidir. Dolayısıyla kurucu liderimiz başta olmak üzere, partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızla tam bir uyum içerisinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.

TERÖR BELASI ÜLKE GÜNDEMİNDEN ÇIKACAK
Buradan Diyarbakır'a, hunharca katledilen vatandaşlarımızın yanına gitmeden önce bir şeyi söylemek istiyorum. Milletimiz rahat olsun, bu terör belasını milletimizin gündeminde çıkaracağız. Günümüz aydınlık olsun, Allah'a emanet olun. Milletim rahat olsun, bu terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız.


ÖMER ÇELİK'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Tarihi yazan bu kadro liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye'nin yeni ufuklara kavuşmasını sağlamıştır. Bir kez daha liderimize saygılarımızı arz ediyoruz. Vakit kaybettiren bir tartışma devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ile AK Parti arasında nasıl bir ilişki var? Sayın Cumhurbaşkanımız arasında bir milim bile mesafe yoktur bundan sonrada olmayacaktır.

Herkesin kendisi için dayanak ve ışık bulduğu bir vizyonun adıdır AK Parti'dir. Geçmişimiz ile geleceğimiz arasında dün yapılanlarla bundan sonra yapılacak olanlar arsında yegane köprüdür. AK Parti dimdik ayakta olmaya devam edecek. AK Parti bizi millet yapan değerlerin korunduğu ve geleceğe taşındığı büyük bir yürüyüşün adıdır.

Yeni bir aşamadayız Sayın Genel Başkanımız aday olmayacaklarını açıkladılar. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kurucu Genel Başkanımız liderimizin Cumhurbaşkanı olmasından sonra orada bir mekanizma oluşmuştu o mekanizmalar aynen uygulanmıştır. İstişareler neticesinde bir tablo ortaya çıkmıştır. İzmir Milletvekili Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı  yeni genel başkanı adayımızdır. Büyük bir mutabakatla ismi çıkmıştır kendisini kutluyoruz. Kendilerine hayırlı olsun diliyoruz Allah başarılarını artırsın.

..takvim gaz


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum