GENÇLİK İÇİN MANİSA FAKÜLTE ELELE ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

MCBÜ İİBFakültesi tarafından 3 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen çalıştay geniş katılımla sona erdi.

GENÇLİK İÇİN MANİSA FAKÜLTE ELELE ÇALIŞTAYI SONA ERDİ
05 Kasım 2022 - 10:38

"Manisa İİBF olarak gençlerin gözüyle gençliği anlamak, gençlerin en temel sorunlarını yine gençlerimizle ve gençlik adına faaliyet ve politika üreten kamu kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte tespit ederek, somut uygulanabilir ve gerçekçi çözüm önerileri üretebilmek için başta Manisa Valiliği ve Şehzadeler ve Yunusemre Belediyelerinin sponsorluk destekleriyle, kamu kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve özel sektör kuruluşları olarak toplam 38 kuruluşun katılımlarıyla”  Çalıştayı gerçekleştirildi. 

"Çalıştay oturumları 6 farklı sorun alanında her masada 1 Moderatör, 2 Raportör, 2 Organizasyon sorumlusuyla 1. Masada 15 kişi, 2. Masada 13 kişi, 3. Masada 17 kişi, 4. Masada 14 kişi, 5. Masada 14 kişi ve 6. Masada 15 kişi olmak üzere toplam 88 katılımcıyla MCBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü dersliklerinde gerçekleştirildi.  
Çalıştay sonucunda oluşan görüş ve öneriler Moderatörler ve bilim kurulu tarafından yapılacak editoryal değerlendirme sonrasında rapor haline getirilerek ileri bir tarihte tüm paydaşlar, basın ve kamuoyuyla paylaşılması beklenmektedir."

Kamu ve sivil toplum kurum ve kuruluşlarıyla Manisa'nın önde gelen isimlerinin katılım sağladığı çalıştayın üniversite öğrencilerinin kente katılımlarını arttırmayı açmaçladığı gözlemlendi.
Çalıştay sonuçlarının yayınlanacağı ve katkı sağlayan kurum ve kuruluşların çalıştayda alınan karar ve uygulamaların takipçisi olması istendi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum