"28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" paneli yapılacak

Enpolitik.com ve Türk Dil ve Edebiyat Derneği Manisa şubesi işbirliği ile "28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" adını taşıyan bir panel yapacak.

 "28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" paneli yapılacak
19 Şubat 2017 - 21:20

Etkisinin bin yıl süreceği iddia edilen postmodern darbe 28 Şubat'ın yıl dönümü yaklaşıyor.

Yakın zamanda 28 Şubat ile başlayıp 15 Temmuz ile hevesleri kursağında kalan darbeseverlerin ele alınacağı önemli bir panel yapılacak. 


Enpolitik.com ve Türk Dil ve Edebiyat Derneği Manisa şubesinin ev sahipliğinde yapılacak panelin adı ise: 28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ ihaneti...

 

Açılış konuşmasını Türk Dil ve Edebiyat Derneği  Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ', Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve AK Parti Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un yapacağı panel 26 Şubat Pazar günü saat 09:00 'da başlayacak.

Gazeteci Serdar Arseven moderatörlüğünde yapılacak panelimizin 1. oturumda eski bakanlardan Hasan Celal Güzel,  AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 28 Şubat'ın sembol ismi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eski Rektörü ve aynı zamanda yazarımız oaln Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş söz alacaklar.

26 Şubat 2017 pazar tarinde yapılacak olan panelimizin ikinci oturumunun moderatörlüğünü ise gazeteci Erkan Tan üstlenecek...

İkinci oturumun konuşmacıları ise Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan,  İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi AK Parti Konya Milletvekili  Leyla Şahin Usta,  gazeteci Ekrem Kızıltaş ve yazarımız Kerime Yıldız olacak... 

Sanatçı Ahmet Yenilmez'in de gösterileriyle panelimize renk katacak... 


Enpolitik.com'un fikir babası ve Türk Dil ve Edebiyat Derneği  Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ  "28 Şubat başta olmak üzere darbeleri ve FETÖ ihanetini konuşacağımız panelimize tüm gönüldaşlarımızı davet ediyorum." diyerek vatandaşlarımızı paneli davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Lale Salonunda yapılacak olan panelimize tüm vatandaşlara açıktır..  

Sizi de bekleriz... 

Kaynakhttp://www.enpolitik.com/haber/136529/28-subattan-15-temmuza-darbeler-ve-feto-ihaneti.html


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum