TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR…!!! Yazan: İsmail UÇAKCI

TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR…!!! Yazan: İsmail UÇAKCI
13 Ekim 2019 - 20:35

TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR…!!!

ATALAR SÖZÜ:
Türkler, M.Ö. 7. Yüzyılda Oğuz Ata Alper Tonga ile Arap coğrafyalarında at koşuşturmuş, M.Ö 3. Yüzyılda Oğuz Kağan Mete Han ile Çin ülkesini, Hindistan coğrafyasını siyasi hakimiyetine alarak, benimsediği tek tanrılı, ahiret inancı olan Gök Tanrı inanç biçimini bu coğrafyalarda uygulamış.

M.S. 7. Yüzyılda doğan ve kendi inanç biçimlerine çok yakın İslam’ı, Sabir-Subar Devletleri döneminde gecikmeksizin kabul etmişlerdir.

Emevi Arap Devleti yönetimlerinin Peygamberimiz soyuna ve bu devlet içerisinde yaşayan Türklere karşı katliam nitelikli baskılara karşı boyun eğmemiş, Oğuz Beyi Ebu’ Müslim Horasan-i ile Peygamberimiz silsilesinden Ebu’l Abbas öncülüğünde çıkartılan büyük isyanla bu devletin siyasi hakimiyetine son vermişler ve Türk-Arap ittifakı ile Abbasi Devletlerini kurarak bu Yüce dinin gelişimini sürdürmüşlerdir.

Arap coğrafyalarında kurdukları Selçuklu, Babür, Osmanlı gibi imparatorluk, Tolunoğlu, Gazneli, Salgurlu, Zengiler, Memluklu, Balabanlı gibi 40 civarında devlet, beylik, derebeylikleri ile takriben 1400 yıldır İslam’ın koruyucu ve kollayıcı görevlerini yerine getirmişlerdir.

Aralarında binlerce yıllık bağlantı ve inanç birliği bulunmasına karşı Arap ahalisi, tarihte de pek çok örneği görüldüğü gibi Türklere karşı batılıların yanında yer almış ve bunların etkisinde kalarak Türk Devleti ve milletine karşı ihanet içerisine girebilmiştir.

Günümüzde olduğu gibi:
Ümmet birliği diyerek ideoloji oluşturduğumuz, din kardeşlerimiz diyerek el üstünde tuttuğumuz, dünya milletleri yanında dara düşmelerinde yanlarında olduğumuz, yönetici leşleri ölümünde ülkede resmi yas ilan edip bayraklarımızı yarıya indirerek Cuma hutbelerinde dualar ettiğimiz din kardeşlerimiz tarihte olduğu gibi yine batılılar yanında yer almış ve Türk Devletine karşı ihanet içerisine girmişlerdir.

İsrail, Yahudi yosması, Amerikan uşağı Filistin, Mısır, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Irak, Lübnan ve diğerleri birliktelik kurmuş ve Türk Devletine karşı eylem içerisine girmişlerdir. Personeli maaşını ödediğimiz, Türkiye seninle gurur duyuyor diyerek kongrelerde ağırladığımız kankamız Peşmerge Başı Barzani havalara girerek ayak oyunlarına başlamış ve tepede ağırladığımız Şivan Perver denilen PKK atığı sözde sanatçı Türk Devleti ve ordusuna karşı tepki ağıtları yakar duruma gelmiştir.

Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur:
Sözü bir kez daha kendini göstermiş, atalar sözü hayat bulmuştur. Oğuz Han, Mete Han’ın torunları olan Macaristan Devleti Avrupa Birliği tarafından düzenlenen Türkiyeyi kınama toplantısında Fransa, İngiltere, Almanya gibi emperyalist batılı devletler ve ABD’ye karşı Türk Devletinin yanında bulunduklarını göstermişlerdir.

Kısa adı BOP olan Büyük İsrail Projesi ile bu aziz milleti Ortadoğu bataklığına iten, bundan siyasi rant elde etmeyi düşünen muhatapları ile Batılı ve Arap Devletlerine lanetlerimi iletiyor;

Yüce Tanrının Türk’ü Korumasını, Oğuz’unu Yüceltip, Kahraman Ordusunu Muzaffer Eylemesini niyaz ediyorum.

Araştırmacı Yazar
İsmail UÇAKCI

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum