SON AYAK İZİ, Sedat DANACI'nın Kitabı Raflarda

Eğitimci Yazar SEDAT DANACI’NIN İlk Romanı SON AYAK İZİ Okuyucuyla Buluştu.

SON AYAK İZİ, Sedat DANACI'nın Kitabı Raflarda
05 Ekim 2018 - 01:22

~~EĞİTİMCİ YAZAR SEDAT DANACI’NIN İLK ROMANI SON AYAK İZİ OKUYUCUYLA BULUŞTU

Eğitimci Yazar Sedat Danacı’nın ilk romanı Son Ayak İzi okuyucuyla buluştu.Manisa’nın Turgutlu ilçesinde öğretmen olan Sedat Danacı, ‘Son Ayak İzi’ adlı romanı Kutlu Yayıncılık’tan çıktı.
Sedat Danacı, romanıyla ilgili yaptığı açıklamada;
“Doğa sevgisinin, okuma ve araştırma ile harmanlanarak, deneyimle tamamlandığı öğretici bir roman. Şehir hayatından bıkan ve kalan ömrünü doğada geçirmeye karar veren Bilge'nin başından geçenler anlatılıyor. Doğaya kaçış hazırlıklarından yalnız yaşamaya, yaşanılan bunalımlardan mutlu anlara pek çok hazzı tadacaksınız.” dedi.
Eğitimci-Yazar Sedat Danacı,kitabın ismi hakkında; okuyucuyu son ayak izinin peşinden sürükleyebileceğini iddia ediyor. Kendinizi bir solukta doğada bulacağınız “SON AYAK İZİ” isimli romanın arka kapağında şöyle yazıyor: " Bu romanı okuduktan sonra, hiçbir şey öğrenmedim! derseniz; ya zaten doğayla iç içe yaşıyorsunuz ya da Bilge'siniz..."

SEDAT DANACI  KİMDİR?
Sedat Danacı 1974 Merkez Malatya doğumlu. İlk ve orta öğrenimimi memleketinde tamamlayan yazar sonra, Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü, ardından Celâl Bayar Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini ve tekrar Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek öğrenimini tamamlıyor. Halen Manisa Turgutlu'da öğretmen olarak görev yapan yazar“Çok okuduğunu, öğrendiklerini, öğretmeyi çok sevdiğini belirtiyor.Fırsat buldukça doğaya kaçtığını, insanların pek uğramadığı, tabiatın güzelliklerini sadece gelenlere gösterdiği ulaşılması zor alanlarda dolaştığını belirtiyor. Ayrıca yazarevliyim ve iki kız babasıdır.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum