Manisa Okul Sporları Tenis Turnuvası Sona Erdi

2016-2017 Okul Sporları Küçükler(Erkek-Kızlar) Tenis Müsabakaları Sona Erdi

Manisa Okul Sporları Tenis Turnuvası Sona Erdi
04 Mart 2017 - 08:46 - Güncelleme: 04 Mart 2017 - 08:55

Manisa Okul Sporları Küçükler Tenis Turnuvası Sona Erdi

2016-2017 Okul Sporları Küçükler(Erkek-Kızlar) Tenis Müsabakaları Sona Erdi

2016-2017 Okul Sporları Küçükler(Erkek-Kızlar) Tenis Müsabakaları 1-2-3 Mart 2017 tarihlerinde Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü tenis kortlarında yapıldı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa MEB tarafından gerçekleştirilen Okul Sporları Küçükler(Erkek-Kızlar) Tenis Müsabakaları sona erdi.

Manisa il ve ilçe ortaokulları arasında gerçekleştirilen tenis turnuvasına

Akhisar Koleji, Merkez İmam Hatip Ortaokulu, Hedef Koleji, ODTÜ Ülkem, Bahçeşehir Koleji ve Şehitler ortaokulundan tenis sporcusu öğrenciler katıldı.

Turnuvada ferdi ve takım karşılaşmaları şeklinde 1 Mart 2017’den 3 Mart 2017’ye kadar devam etti.

Bireysel karşılaşmalarda tüm maçlarını kazanan Merkez İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Oğuz Kağan Yengin antrenör, hakem, spor öğretmenleri ve tüm okulların teşekkür ve takdirini kazanarak göz doldurdu.

3Mart 2017’de Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübünde gerçekleştirilen ödül töreninde Manisa MEB ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına hiçbir yetkilinin olmaması dikkat çekti!

Öğrenci aileleri, okullar adına katılan beden eğitimi öğretmenleri, öğrenci atrenörlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreni hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Manisa Milletvekili Murat Baybatur başarılı olan öğrencilere madalya taktı!

Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tenis turnuvasında başarılı olan, kupa ve madalyalar kazanan Merkez İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek Oğuz Kağan Yengin ve diğer sporcu öğrencileri ödüllendirdiler.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum