Naci YENGİN

Naci YENGİN

Genel Yayın Yönetmeni
[email protected]

Agâh Kültür Dergisi

07 Ocak 2021 - 12:04 - Güncelleme: 07 Ocak 2021 - 14:43

Agâh Kültür Dergisi

Agâh Kültür dergisi sayın genel yayın yönetmeni Ebrar Mecit Beyefendi.
Lütfederek gönderdiğiniz çok değerli Agâh Kültür Dergisi elime ulaştı. Bu denli güzel insanların emeği ile ortaya çıkarmış olduğunuz dergi adına şahsınızda emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarınızın daim olmasını diliyorum.
Agâh Kültür Dergisi Peyami Safa'nın "Asır tereddüt ediyor" sözünü kapağına taşıyarak anlamlı bir tespitte bulunarak okuyucuya sesleniyor.
Kültür sanat yayıncılığının ne denli meşakkatli olduğunu en iyi bilenlerdenim. Bu kutsi yolculukta Agâh Kültür Dergisi şimdilik üç aylık periyotlarla yayım hayatına devam ediyor olsa da yer verdiği yazı ve şiirlerle her sayısında daha da kendisinden söz ettirecektir inancındayım.

  1. Yağmur Tunalı, Fatma Hanedan, Ebrar Mecit Karakaş, Ahmet Sefa Yalçın, Ertuğrul

 

Bayram, Selvigül Kandoğmuş Şahin, Emrullah Atabey, Sakine Bozyel, Selin Dündar, Dilek Erdem, Halil İbrahim Aydın, Elif Sönmezışık, Edip Abdullah, Mehmet Demirel, Anıl Doğan, Mustafa Işık, Şeyma Coşkun, Nimet Yıldırım ve Yavuz Ali Oğul gibi kalemlerle güçlenen 2. sayısı okunmaya ve takip edilmeye değer.

Agâh Kültür Dergisi zor ve kutsi bir yolculuğa çıkmış.
Yolculukta kendilerine başarılar diliyorum.
Derginin mizanpajı ve tercih ettiği kâğıt türü ile ilgili önümüzdeki süreçte daha profesyonel hale geleceğinden şüphemiz yoktur.
Dergi adının altında yayımlanan “Sürerse süreli, sürmezse süresiz yayın.” İfadesine hangi düşünceyle yer verildiği anlaşılamamaktadır. Okuyucuda belirsizlik, kararsızlık kanaatine yol açma ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır diyerek tekrar tebrik eder hayırlı olmasını temenni ederiz.
Dergiyi temin etmek isteyenler için [email protected] adresine müracaat etmelerini tavsiye ederiz.    

Naci YENGİN











 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum